Huis verkopen in Breskens

Succesvol, zorgeloos én een goede prijs voor uw woning in Breskens


Uw huis verkopen in Breskens doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Breskens? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Breskens helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Breskens is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.Waarom uw huis verkopen in Breskens bij Versluijs Makelaardij?

Breskens, ook wel bekend als de gezellige en drukke kern met de juiste markt is om uw huis te verkopen. In Breskens willen namelijk veel jonge mensen wonen wat wij terugzien bij de Woongoed woningen die wij bij Versluijs Makelaardij in Breskens verkopen. Start vandaag nog met het verkopen van uw huis in Breskens!

Zowel de Woongoed– als de rijwoningen die wij verkopen in Breskens, vallen onder de aandacht van veel jonge kopers. Want er is namelijk heel veel te doen in Breskens. Breskens is een kern met alle voorzieningen voor het dagelijks leven, horeca en winkels. Daarnaast zijn er ook recreatieparken in Breskens. Het bekendste recreatiepark het Heem kennen wij bij Versluijs Makelaardij door en door!

Ook in de wijk Ghistelkerke in Breskens kunt u uw huis verkopen bij Versluijs Makelaardij. Wij zijn namelijk heel bekend in deze regio. Met plannen voor nieuwbouwprojecten is Ghistelkerke de populairste wijk in Breskens. Er bevindt zich ook een nieuwe bassischool in de wijk Ghistelkerke wat de kans op het verkopen van uw huis in Breskens vergroot!

Het is een verstandige zet om uw huis in Breskens te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Breskens en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!


Huis verkopen in Breskens met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Door onze persoonlijke en unieke werkwijze verkopen wij veel huizen in Breskens en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw huis en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Momenteel hebben wij een huiszoekenden bestand in de regio Breskens van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Breskens tussen zit! Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw huis in Breskens.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Breskens.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Breskens bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 
Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet u niet wat te doen?
Wij zijn er om u te helpen!
Maak direct een afspraak