Huis verkopen in West Zeeuws-Vlaanderen: Succesvol en zorgeloos met Versluijs Makelaardij

Huis verkopen in West Zeeuws-Vlaanderen: Succesvol en zorgeloos met Versluijs Makelaardij

Wil je jouw woning in West Zeeuws-Vlaanderen succesvol verkopen, zonder gedoe en voor een goede prijs? Bij Versluijs Makelaardij zijn we gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze regio. Als ervaren onderhandelaars weten we hoe we de beste prijs voor jouw woning kunnen realiseren. Ontdek de 10 kenmerken van Versluijs Makelaardij.

Binnen 2 minuten een waarde indicatie van jouw woning

Verkoop je huis in West Zeeuws-Vlaanderen met Versluijs Makelaardij

Waarom Versluijs Makelaardij

 1. Hulp bij het stylen van de woning: 
  Wij bieden unieke ondersteuning bij het stylen van jouw woning. Door de juiste presentatie te creëren, trekken we potentiële kopers aan en vergroten we de verkoopkansen.
 2. Fotografie, videografie en VR tours: 
  Onze team maakt hoogwaardige foto's van jouw woning. Daarnaast bieden we extra opties zoals video's. En als kers op de taart; geweldig mooie Virtuele Tours om potentiële kopers online al te laten wandelen door je woning.
 3. Hoogtecamera voor unieke perspectieven: 
  We beschikken over een hoogtecamera waarmee we jouw woning en tuin vanuit een ander perspectief kunnen fotograferen. Dit geeft potentiële kopers een vollediger beeld van de eigendom.
 4. Gedetailleerde plattegronden: 
  We maken gedetailleerde plattegronden van jouw woning en richten ze in met meubels, zodat potentiële kopers een duidelijk beeld krijgen van de indeling.
 5. Promotie bij onze Belgische buren: 
  We zijn actief in het promoten van jouw woning bij potentiële kopers uit België. Ons kantoor is het enige met een informatiebrochure speciaal voor Belgische en Duitse kopers, waarin we de Nederlandse regelgeving uitleggen.
 6. Bezichtigingen door enthousiaste dames: 
  Alle bezichtigingen worden verzorgd door onze enthousiaste makelaars en gediplomeerde taxateurs. Zij hebben de expertise om potentiële kopers rond te leiden en vragen te beantwoorden, waarbij we echt de tijd nemen.
 7. Uitgebreide promotiekanalen: 
  Naast een uitgebreide vermelding op Funda, tonen we jouw woning ook op grote tv-schermen in onze etalage, op onze sociale mediakanalen en op onze website. Zo bereiken we een breed publiek en vergroten we de zichtbaarheid van jouw woning.
 8. Groot zoekersbestand: 
  Ons up-to-date zoekersbestand bestaat uit meer dan 800 potentiële kopers. De kans is groot dat jouw koper zich onder hen bevindt.
 9. Een tekst waar de liefde vanaf straalt: 
  De tekst van je woning wordt met zorg geschreven, om de lezer de sfeer van de woning te laten proeven. Natuurlijk ontbreekt daarbij niet het o zo belangrijke techinische en energetische deel.
 10. Bescheiden Trots, Overweldigende Waardering!Ontdek waarom klanten ons met lof beoordelen op WIDBM en Funda, en soms zelfs hun dankbaarheid bekronen met spontane cadeaus.

Hulp bij de verkoop van je huis in West Zeeuws-Vlaanderen

Geen dagelijkse bezigheid

Het verkopen van een woning is geen dagelijkse bezigheid. Er komt veel bij kijken en het kan overweldigend zijn. Bij Versluijs Makelaardij nemen we alle zorgen uit handen en zorgen we voor een zorgeloos verkoopproces. Of je nu snel wilt verkopen of wat langer de tijd hebt, we bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden. Onze communicatie is duidelijk en realistisch, en we houden je regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop.

Ben je benieuwd naar de woningmarkt, verhuizen en alles wat daarbij komt kijken? Bekijk dan ons informatieve magazine voor waardevolle inzichten. 

Wij zijn actief in de volgende kernen van West-Zeeuws-Vlaanderen:

Maak direct een afspraak

Hulp bij de verkoop van je huis in West Zeeuws-Vlaanderen

Laat jouw woning stralen, ongeacht de staat!

Stralend Verkopen

Heeft jouw woning een keuken of badkamer die wat gedateerd aanvoelen? Maak je je zorgen over een inrichting die niet helemaal naar wens is? Goed nieuws! Bij Versluijs Makelaardij hebben we dé oplossing, zelfs als je huis niet direct instapklaar is.

Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd, energie of middelen heeft om hun huis volledig op te knappen voor de verkoop. Daarom introduceren wij ons nieuwste initiatief: 'Stralend Verkopen'. Ook als jouw interieur niet rechtstreeks uit een tijdschrift lijkt te komen, kunnen wij jou helpen.

Stel je voor: professionele, inspirerende foto's die de potentie van jouw woning benadrukken. Wij helpen potentiële kopers 'door het nu heen te kijken', zonder dat jij je hier druk over hoeft te maken. Onze aanpak richt zich op mogelijkheden, niet beperkingen.

Dit is meer dan zomaar een dienst; het is een revolutie in de vastgoedwereld. Het gaat er niet alleen om wat er nu is, maar om wat er zou kunnen zijn. En het beste deel? De dames van Versluijs Makelaardij staan klaar om jou deze oplossing te bieden. Wij denken in mogelijkheden, omdat jouw huis dat verdient.

Is het tijd om jouw woning op een nieuwe manier te presenteren? Laten we samen de mogelijkheden verkennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw woning laten stralen, ongeacht de staat.

Versluijs Makelaardij - Waar mogelijkheden wonen.

Maak direct een afspraak

Laat jouw woning stralen, ongeacht de staat!

Wil je jouw woning in West Zeeuws-Vlaanderen verkopen?

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op via info@versluijsmakelaardij.nl, bel naar 0117-440009 of kom langs op ons kantoor aan de Nieuwstraat 1 te Oostburg. We staan klaar om jou te begeleiden bij de verkoop van jouw woning.

Om je goed voor te bereiden op de verkoop van jouw huis, vind je op deze site meerdere blogs en weetjes. De meeste blogs hebben een leestijd van 2 minuten, dus veel tijd ben je niet kwijt, maar het maakt je wel een stuk wijzer.

Maak direct een afspraak

Wil je jouw woning in West Zeeuws-Vlaanderen verkopen?

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken