Een woning kopen is een stukje geluk kopen.

Een woning kopen is een stukje geluk kopen.

Het kopen van een woning is een grote stap in het leven. Het is niet alleen een zakelijke transactie, maar ook een emotionele beslissing. Vaak speelt het gevoel een belangrijke rol en wordt er minder aandacht besteed aan de zakelijke aspecten. Daarom is het belangrijk om een eigen aankoopmakelaar in te schakelen, zoals Versluijs Makelaardij, die jou helpt bij het maken van de juiste beslissing.

Bij Versluijs Makelaardij krijg je niet alleen advies op het gebied van bouwkundige en juridische aspecten, maar kijken ze ook of de woning echt past bij jou en jouw wensen. Ze zijn jouw sparringpartner tijdens het hele traject en hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning.

Ik wil meer weten

Aankoopbegeleiding in 3 stappen

Stap voor stap

  1. Stap 1: Het bezichtigen van de woning
    Tijdens de bezichtiging krijg je de kans om de woning te bekijken en te voelen of het bij jou past. Versluijs Makelaardij let tijdens de bezichtiging niet alleen op de bouwkundige en juridische aspecten, maar we kijken ook naar de mogelijkheden die de woning biedt en of het aansluit bij jouw wensen en levensstijl.
  2. Stap 2: De onderhandelingen en deal sluiten
    Wanneer je na de bezichtiging interesse hebt in de woning, gaat Versluijs Makelaardij voor jou aan de slag om de onderhandelingen te voeren en de deal te sluiten. We hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen en weten precies wat jouw positie is tijdens de onderhandelingen.
  3. Stap 3: Verdere begeleiding
    Na het sluiten van de deal houdt het werk van de aankoopmakelaar niet op. Versluijs Makelaardij begeleid je in het hele proces tot en met het moment van de sleuteloverdracht. Ze zijn jouw vraagbaak voor alles wat bij de aankoop van een woning komt kijken.

Heb je al een koophuis in de regio en wil je deze verkopen? Dan doet Versluijs Makelaardij stap 2 helemaal gratis voor je.

Maar het allerbelangrijkste is misschien wel: tijdens het hele project heb je een sparringspartner.

Voorkom een miskoop en krijg de beste deal

Expertadvies voor Aankopen

Door een eigen aankoopmakelaar in te schakelen voorkom je een miskoop en krijg je de beste deal. Indien de onderhandelingen niet tot een deal leiden, betaal je alleen een vergoeding voor stap 1. Zo ben je verzekerd van professionele begeleiding en voorkom je onnodige kosten.

Aanvullende aankoopbegeleiding

Naast de drie stappen die we hebben genoemd, bieden we ook aanvullende diensten aan om het hele aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We begeleiden je in het hele proces tot en met het moment van de sleuteloverdracht. 

Een ander voordeel van het inschakelen van een aankoopmakelaar is dat wij vaak al op de hoogte zijn van woningen die nog niet op de markt zijn gekomen. Hierdoor kun je als koper een voorsprong hebben op anderen die deze informatie niet hebben en kun je mogelijk sneller een geschikte woning vinden.

Wil je meer weten over de woningmarkt, verhuizen en alles wat daarbij komt kijken? Kijk dan eens in ons informatieve magazine.

Voorkom een miskoop en krijg de beste deal

Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Direct contact

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding of ben je benieuwd naar ons aanbod van woningen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bereiken via telefoone-mail of WhatsApp, of kom langs op ons kantoor aan de Nieuwstraat 1 in Oostburg. Wij helpen je graag verder op weg naar jouw nieuwe thuis.

Maak direct een afspraak

Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken