Versluijs Makelaardij ... Aangenaam!

Versluijs bestaat al sinds 1918. (al meer dan 100 jaar dus!) De makelaardij draait sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo. We kunnen dan ook met recht spreken over jarenlange ervaring en deskundigheid als het gaat om bemiddeling bij verkoop, verhuur en taxaties van woningen in West Zeeuws Vlaanderen. Ons moderne, ruime en gezellige kantoor is gevestigd aan de Nieuwstraat 1 in Oostburg.

Bij Versluijs makelaardij houden we van huizen èn van ons Zeeuws Vlaamse land! Ons volledig uit dames bestaande team heeft 2 Gecertificeerd Makelaars / Taxateurs en 2 Assistent Makelaars Binnendienst. Wij vieren zetten ons met hart en ziel in om kopers en verkopers op de woningmarkt van dienst te zijn.

Bescheiden Trots,
Overweldigende Waardering!

Ontdek waarom klanten ons met lof beoordelen op WIDBM en Funda, en soms zelfs hun dankbaarheid bekronen met spontane cadeaus.

 

Heb je vragen?

Hoe nu verder?

Weet je niet wat te doen? Wij zijn er om je te helpen!

Maak direct een afspraak

Heb je vragen?

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken