Verkoopstyling: Jouw woning op de best mogelijke manier presenteren!

Verkoopstyling: Jouw woning op de best mogelijke manier presenteren!

Mooi, mooier, mooist! Je woning verkopen is 1, maar het oog wil ook wat. Hoe presenteer je jouw woning zo goed mogelijk? Voor veel mensen is dit een moeilijk onderdeel van het verkoopproces. Maar juist door een goede verkoopstyling kun je ervoor zorgen dat de woning zich juist positief onderscheidt van andere te koop staande woningen.

De 7 aangetoonde voordelen van een verkoopstyling

  1. De woning toont beter onderhouden: Met een goede verkoopstyling zorg je ervoor dat je woning er verzorgd en goed onderhouden uitziet, wat potentiële kopers direct aanspreekt.
  2. De woning toont ruimer: Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte en het minimaliseren van overbodige items, kun je de ruimte in je woning optimaliseren en een gevoel van ruimte creëren.
  3. De woning toont schoner: Een schone woning is aantrekkelijker voor potentiële kopers. Met verkoopstyling kun je ervoor zorgen dat je woning er schoon en fris uitziet, waardoor het een positieve indruk achterlaat.
  4. De woning toont luxer: Door het toevoegen van enkele luxe accenten en het zorgvuldig kiezen van meubels en accessoires kun je de uitstraling van je woning naar een hoger niveau tillen.
  5. Een zoeker wil jouw woning graag bezichtigen: Door je woning aantrekkelijk te presenteren met behulp van verkoopstyling, zullen potentiële kopers sneller interesse tonen in het bezichtigen van jouw woning.
  6. Een koper zal meer geld over hebben voor jouw woning: Een goed gepresenteerde woning heeft vaak een hogere verkoopwaarde. Potentiële kopers zijn bereid om meer te betalen voor een woning die er goed uitziet en goed is gestyled.
  7. De woning zal sneller verkocht zijn tegen een hogere prijs: Door de voordelen van verkoopstyling te benutten, zal je woning aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers, wat resulteert in een snellere verkoop tegen een betere prijs.

Verkoopstyling bij Versluijs Makelaardij: waar letten we op?

Verkoopstyling

Bij de verkoopstyling van een woning letten we op verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat potentiële kopers direct een "thuis" gevoel ervaren.

Het gebruik van neutrale kleuren en het creëren van een gezellige sfeer dragen hieraan bij. Opgeruimdheid en netheid zijn essentieel voor een goede eerste indruk, dus het is belangrijk om aandacht te besteden aan het opruimen en schoonmaken van elke ruimte. Daarnaast streven we naar eenheid en harmonie in het interieur, door het beperken van het gebruik van verschillende kleuren en stijlen, zodat er een rustige en samenhangende uitstraling ontstaat.

Overmatige meubels en accessoires kunnen een ruimte rommelig laten lijken, daarom is het advies om overbodige meubelstukken en accessoires te verwijderen. Door de hoeveelheid items in de woning te minimaliseren, bevorderen we een ruimtelijk gevoel. Tot slot raden we aan om de laatste kleine klusjes uit te voeren die al lang in gedachten waren. Reparatie van kleine defecten, het bijwerken van loszittende handgrepen en ervoor zorgen dat alles in goede staat verkeert, dragen bij aan de algehele uitstraling van de woning.

Maak direct een afspraak

Verkoopstyling bij Versluijs Makelaardij: waar letten we op?

Tips en trucs voor de verkoopstyling van je woning

Wij helpen een handje

Omdat het erg moeilijk is om zelf objectief naar je eigen woning te kijken, helpen wij daar graag een handje bij. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken!

Onze makelaar, Brigit, heeft een cursus verkoopstyling gevolgd. Een verkoopstyliste is gespecialiseerd in het snel en eenvoudig verkoopklaar maken van een woning. Bij een verkoopopdracht kan zij je dus adviseren, wat juist voor jouw woning hét verschil maakt.

We geven onder andere tips en tricks over:

  • Hoe laat je een ruimte groter lijken?
  • Hoe kun je licht gebruiken bij interieurstyling?
  • Hoe maak je de woning (nog) sfeervoller?

Maar daar blijft het bij ons niet bij! Wij helpen je daadwerkelijk bij de styling. Wij zorgen voor de juiste decoratie en zorgen ervoor dat de foto's van jouw woning echte "plaatjes" worden, zodat de zoeker ook echt dé koper wordt!

Maak direct een afspraak

Tips en trucs voor de verkoopstyling van je woning

Schakel de hulp in van Versluijs Makelaardij

Aarzel niet om onze hulp in te schakelen.

Neem contact met ons op via info@versluijsmakelaardij.nl, bel naar 0117-440009 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83272666. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op ons kantoor aan de Nieuwstraat 1 te Oostburg.

Laat ons je helpen om jouw woning op de best mogelijke manier te presenteren en zo het verkoopproces soepel en succesvol te laten verlopen!

Maak direct een afspraak

Schakel de hulp in van Versluijs Makelaardij

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken