Gelijk weten hoeveel jouw woning waard is?

Het is een vraag die bij veel mensen speelt. Of je nu overweegt om je woning via Versluijs Makelaardij te verkopen of jezelf aan het oriënteren bent voor een nieuwe woning, het is altijd handig om te weten hoeveel je huidige woning waard is. Gelukkig hoef je niet langer te wachten op een waardebepaling, want via onze website kun je binnen 2 minuten een indicatie krijgen van de waarde van jouw woning.

Binnen 2 minuten een waarde indicatie van jouw woning

Verkoopadvies met mondelinge waardebepaling

Verkoopadvies!

Wil je graag een verkoopadvies met mondelinge waardebepaling aanvragen? Dan kun je ons eenvoudig bereiken via e-mailtelefoonWhatsApp of door langs te komen op ons kantoor in Oostburg. Onze experts staan altijd voor je klaar om je te voorzien van de beste adviezen en oplossingen op maat. Of je nu een starter bent op de woningmarkt of een ervaren huizenkoper, bij ons ben je aan het juiste adres voor alle vragen en adviezen.

Maak direct een afspraak

Verkoopadvies met mondelinge waardebepaling

Lees ons informatieve magazine

Dat mag er zijn!

Ben je op zoek naar meer informatie over de woningmarkt, verhuizen en alles wat daarbij komt kijken? Dan kun je ons informatieve magazine lezen. Hierin vind je nuttige tips en tricks, interessante artikelen en achtergrondinformatie over de woningmarkt. Zo ben je goed geïnformeerd en kun je weloverwogen beslissingen nemen.

Bekijk magazineMaak direct een afspraak

Lees ons informatieve magazine

Laat jouw woning stralen, ongeacht de staat!

Stralend verkopen!

Heeft jouw woning een keuken of badkamer die wat gedateerd aanvoelen? Maak je je zorgen over een inrichting die niet helemaal naar wens is? Goed nieuws! Bij Versluijs Makelaardij hebben we dé oplossing, zelfs als je huis niet direct instapklaar is.

Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd, energie of middelen heeft om hun huis volledig op te knappen voor de verkoop. Daarom introduceren wij ons nieuwste initiatief: 'Stralend Verkopen'. Ook als jouw interieur niet rechtstreeks uit een tijdschrift lijkt te komen, kunnen wij jou helpen.

Stel je voor: professionele, inspirerende foto's die de potentie van jouw woning benadrukken. Wij helpen potentiële kopers 'door het nu heen te kijken', zonder dat jij je hier druk over hoeft te maken. Onze aanpak richt zich op mogelijkheden, niet beperkingen.

Dit is meer dan zomaar een dienst; het is een revolutie in de vastgoedwereld. Het gaat er niet alleen om wat er nu is, maar om wat er zou kunnen zijn. En het beste deel? De dames van Versluijs Makelaardij staan klaar om jou deze oplossing te bieden. Wij denken in mogelijkheden, omdat jouw huis dat verdient.

Is het tijd om jouw woning op een nieuwe manier te presenteren? Laten we samen de mogelijkheden verkennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw woning laten stralen, ongeacht de staat.

Versluijs Makelaardij - Waar mogelijkheden wonen.

Maak direct een afspraak

Laat jouw woning stralen, ongeacht de staat!

Liever een persoonlijke taxatie?

Taxatie op maat

Als je een professionele schatting op maat wilt, dan kun je een afspraak maken met onze taxateur. Zij komt graag - vrijblijvend en gratis - bij je langs om de waarde van jouw woning te bepalen. Op basis van haar expertise en de lokale marktgegevens kan zij een nauwkeurige schatting maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je weloverwogen beslissingen nemen over de verkoop of aankoop van een woning.

Maak direct een afspraak

Liever een persoonlijke taxatie?

Heb je vragen?

Hoe nu verder?

Weet je niet wat te doen? Wij zijn er om je te helpen!

Maak direct een afspraak

Heb je vragen?

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken