Verkopen

Je woning succesvol, zorgeloos én voor een goede prijs verkopen bij Versluijs Makelaardij
 

Huis verkopen in West Zeeuws-Vlaanderen: Succesvol en zorgeloos met Versluijs Makelaardij

Wil je jouw woning in West Zeeuws-Vlaanderen succesvol verkopen, zonder gedoe en voor een goede prijs? Bij Versluijs Makelaardij zijn we gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze regio. Als ervaren onderhandelaars weten we hoe we de beste prijs voor jouw woning kunnen realiseren. Ontdek de 10 kenmerken van Versluijs Makelaardij.

Verkoop je huis in West Zeeuws-Vlaanderen met Versluijs Makelaardij

1.   Hulp bij het stylen van de woning: Wij bieden unieke ondersteuning bij het stylen van jouw woning. Door de juiste presentatie te creëren, trekken we potentiële kopers aan en vergroten we de verkoopkansen.

2.   Professionele fotografie en videografie: Onze professionele fotograaf maakt hoogwaardige foto's van jouw woning. Daarnaast bieden we extra opties zoals video's, 360-graden foto's en virtuele rondleidingen om potentiële kopers een nog beter beeld te geven.

3.   Hoogtecamera voor unieke perspectieven: We beschikken over een hoogtecamera waarmee we jouw woning en tuin vanuit een ander perspectief kunnen fotograferen. Dit geeft potentiële kopers een vollediger beeld van de eigendom.

4.   Gedetailleerde plattegronden: We maken gedetailleerde plattegronden van jouw woning en richten ze in met meubels, zodat potentiële kopers een duidelijk beeld krijgen van de indeling.

5.   Promotie bij onze Belgische buren: We zijn actief in het promoten van jouw woning bij potentiële kopers uit België. Ons kantoor is het enige met een informatiebrochure speciaal voor Belgische en Duitse kopers, waarin we de Nederlandse regelgeving uitleggen.

6.   Bezichtigingen door gediplomeerde makelaars/taxateurs: Alle bezichtigingen worden verzorgd door onze ervaren en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Zij hebben de expertise om potentiële kopers rond te leiden en vragen te beantwoorden.

7.   Uitgebreide promotiekanalen: Naast een uitgebreide vermelding op Funda, tonen we jouw woning ook op grote tv-schermen in onze etalage, op onze sociale mediakanalen en op onze website. Zo bereiken we een breed publiek en vergroten we de zichtbaarheid van jouw woning.

8.   Groot zoekersbestand: Ons up-to-date zoekersbestand bestaat uit meer dan 800 potentiële kopers. De kans is groot dat jouw koper zich onder hen bevindt.

9.   Betrouwbare klantbeoordelingen: Lees honderden klantbeoordelingen over ons op de onafhankelijke website www.widbm.nl. We zijn trots op onze positieve beoordelingen en blijven hiernaar streven.

10. Beste Makelaar van Zeeland: We zijn al jaren beoordeeld als "de Beste Makelaar van Zeeland". In 2021 was onze gemiddelde klantbeoordeling maar liefst 9,8!

Hulp bij de verkoop van je huis in West Zeeuws-Vlaanderen

Het verkopen van een woning is geen dagelijkse bezigheid. Er komt veel bij kijken en het kan overweldigend zijn. Bij Versluijs Makelaardij nemen we alle zorgen uit handen en zorgen we voor een zorgeloos verkoopproces. Of je nu snel wilt verkopen of wat langer de tijd hebt, we bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden. Onze communicatie is duidelijk en realistisch, en we houden je regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop.

Ben je benieuwd naar de woningmarkt, verhuizen en alles wat daarbij komt kijken? Bekijk dan ons informatieve magazine voor waardevolle inzichten. 

Wij zijn actief in de volgende kernen van West-Zeeuws-Vlaanderen:

Renovatietool voor een snelle verkoop in West Zeeuws-Vlaanderen

Bij onze woningen op de website vind je onze handige renovatietool: Setle. Met deze tool kunnen potentiële kopers eenvoudig berekenen wat het kost om de woning naar hun wensen aan te passen. Zo hebben ze een beter inzicht in de verwachte renovatiekosten, wat de doorslag kan geven om een bod uit te brengen. Versluijs Makelaardij is de eerste in Nederland die gebruik maakt van deze tool.

Wil je jouw woning in West Zeeuws-Vlaanderen verkopen?

Neem contact met ons op via info@versluijsmakelaardij.nl, bel naar 0117-440009 of kom langs op ons kantoor aan de Nieuwstraat 1 te Oostburg. We staan klaar om jou te begeleiden bij de verkoop van jouw woning.


Om je goed voor te bereiden op de verkoop van jouw huis, vind je op deze site meerdere blogs en weetjes.
De meeste blogs hebben een leestijd van 2 minuten, dus veel tijd ben je niet kwijt, maar het maakt je wel een stuk wijzer.

 

Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet je niet wat te doen?
Wij zijn er om je te helpen!
Maak direct een afspraak