Uw huis verkopen in Sluis doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Sluis? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Sluis helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Sluis voor de juiste prijs.

Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo. 

Waarom jouw huis verkopen in Sluis bij Versluijs Makelaardij?

Sluis is een kern waar Versluijs Makelaardij al jaren bekend is. Uw huis verkopen in Sluis is hedendaags een stuk makkelijker omdat het een gezellige kern is waar u een heerlijk dagje kunt genieten en culinair kunt eten. Daarnaast is het al jaren erg in trek bij onze Zuiderburen. Wist u dat Sluis zelfs het enige Belfort heeft van heel Nederland? En dat Sluis één van de weinige overgebleven steden is dat omringt is met Vestingswallen? 

In Sluis kunt u genieten van mooie wandeltochten in de natuur. Ontdek historische bezienswaardigheden in Sluis waar u geen genoeg van kunt krijgen. Sluis grenst aan de Belgische grens wat uw huis verkopen in Sluis makkelijker maakt. Zo kunt u ook de Belgische kopers aantrekken wat de kans op uw huis verkopen in Sluis vergroot. Daarnaast kunt u er gerust op rekenen dat het team van Versluijs bekend is in Sluis. 

Wat is mijn huis waard?

Overweegt u uw huis in Sluis via Versluijs Makelaardij te verkopen? Wij bieden een gratis waardebepaling. U weet direct hoeveel uw huidige woning waard is. Wilt u liever een professionele waarde schatting van uw huis op maat? Onze taxateur komt graag vrijblijvend en gratis bij u langs!

Professionele fotografie bij Versluijs Makelaardij

Wanneer u uw huis bij Versluijs Makelaardij wilt verkopen, maken wij zelf foto’s van uw huis. Zo maken wij gebruik van een hoogte camera om uw huis en tuin vanuit een andere invalshoek te fotograferen. Hiermee brengen wij uw huis goed in beeld voor de potentiële koper. Goede foto’s zijn het halve werk om uw huis te verkopen en dat weten wij bij Versluijs Makelaardij als geen ander. Om uw huis nog beter onder de aandacht van de kopers in Sluis te brengen, kunnen wij bij Versluijs Makelaardij als u dit wenst foto’s van uw huis maken met een professionele fotograaf. Tot slot bieden wij extra opties aan zoals een video, 360 graden foto’s of een virtuele tour door uw huis. Wist je dat een virtuele tour bij het verkopen van uw huis vertrouwen geeft aan de potentiële koper? Dat maakt het verkopen van uw huis makkelijker!

Huis verkopen in Sluis met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Sluis en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Sluis van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Sluis tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Sluis. 

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Sluis.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Sluis bij Versluijs Makelaardij? 

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken