Jouw huis verkopen in Schoondijke doe je bij Versluijs Makelaardij

Ga jij jouw huis verkopen in Schoondijke? Dan ben je bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Schoondijke helpen wij je met het verkopen van jouw woning. Jouw huis verkopen in Schoondijke voor de juiste prijs. Versluijs Makelaardij helpt je met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor je het maximale uit jouw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo. 

Waarom jouw huis verkopen in Schoondijke bij Versluijs Makelaardij?

Schoondijke is centraal gelegen tussen Breskens, Oostburg en Terneuzen. Op fietsafstand van de kust, geliefd bij jongeren vanwege de centrale ligging en basisvoorzieningen in het dorp, maar ook geliefd bij semi-permanente bewoners vanwege de ligging.

Om je huis te verkopen brengen wij ook jouw huis onder de aandacht van toeristen die op zoek zijn naar semipermanente bewoning. Bij Versluijs Makelaardij merken we de stijgende de vraag naar woningen in toeristische plaatsen. Schoondijke ligt namelijk dicht bij de kust. Ideaal voor wandelingen en fietstochten.

Wat is mijn huis in Schoondijke waard?

Overweeg je jouw huis in Schoondijke via Versluijs Makelaardij te verkopen? Wij bieden een gratis waardebepaling. Je weet direct hoeveel jouw huidige woning waard is. Wil je liever een professionele en persoonlijke waarde schatting van jouw huis op maat? Onze taxateur komt graag vrijblijvend en gratis bij jou langs!

Professionele fotografie bij Versluijs Makelaardij

Wanneer je jouw huis bij Versluijs Makelaardij wilt verkopen, maken wij zelf foto’s van jouw huis. Zo maken wij gebruik van een hoogte camera om jouw huis en tuin vanuit een andere invalshoek te fotograferen. Hiermee brengen wij jouw huis goed in beeld voor de potentiële kopers. Goede foto’s zijn het halve werk om jouw huis te verkopen en dat weten wij bij Versluijs Makelaardij als geen ander.

Om jouw huis nog beter onder de aandacht van de kopers in Schoondijke te brengen, kunnen wij bij Versluijs Makelaardij als je dit wenst foto’s van jouw huis laten maken door een professionele fotograaf. Tot slot bieden wij extra opties aan zoals een video, 360 graden foto’s of een virtuele tour door jouw huis. Wist je dat een virtuele tour bij het verkopen van jouw huis vertrouwen geeft aan de potentiële koper? Dat maakt het verkopen van jouw huis makkelijker!

Huis verkopen in Schoondijke met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Schoondijke en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw woning en promoten we jouw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers. 

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Schoondijke van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van jouw huis in Schoondijke tussen zit! Wij willen en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van jouw woning in Schoondijke. 

We houden je tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van jouw woning in Schoondijke. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw?huis te verkopen in Schoondijke bij Versluijs Makelaardij? 

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken