Uw huis verkopen in Oostburg doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Oostburg? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Oostburg helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Oostburg is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Oostburg bij Versluijs Makelaardij?

Het is een verstandige zet om uw huis in Oostburg te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Oostburg en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

In Oostburg vind je ons eigen kantoor terug en ook het grootste gedeelte van ons vrouwenteam is woonachtig in Oostburg. We kennen Oostburg dan ook als geen ander en je vindt Versluijs Makelaardij hier al 100 jaar! Oostburg wordt ook wel gezien als het centrum van West-Zeeuws Vlaanderen en is een ideale locatie voor een gezin om te wonen. De planetenbuurt is een gewilde buurt met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In het centrum van Oostburg staan veel appartementencomplexen die ideaal zijn voor senioren voor permanente bewoning, maar ook voor jonge gezinnen. 

Wat is mijn huis in Oostburg waard?

Overweegt u uw huis in Oostburg via Versluijs Makelaardij te verkopen? Wij bieden een gratis waardebepaling. U weet direct hoeveel uw huidige woning waard is. Wilt u liever een professionele waarde schatting van uw huis op maat? Onze taxateur komt graag vrijblijvend en gratis bij u langs!

Professionele fotografie bij Versluijs Makelaardij

Wanneer u uw huis in Oostburg bij Versluijs Makelaardij wilt verkopen, maken wij zelf foto’s van uw huis. Wij maken gebruik van een hoogte camera om uw huis en tuin vanuit een andere invalshoek te fotograferen. Hiermee brengen wij uw huis goed in beeld voor de potentiële koper. Goede foto’s zijn het halve werk om uw huis in Oostburg te verkopen en dat weten wij bij Versluijs Makelaardij als geen ander.

Om uw huis nog beter onder de aandacht van de kopers in Oostburg te brengen, kunnen wij bij Versluijs Makelaardij als u dit wenst foto’s van uw huis maken met een professionele fotograaf. Dit zorgt ervoor dat de foto’s van uw woning in Oostburg een nog betere kwaliteit hebben. Tot slot bieden wij extra opties aan zoals een video, 360 graden foto’s of een virtuele tour door uw huis. Wist je dat een virtuele tour bij het verkopen van uw huis vertrouwen geeft aan de potentiële koper? Dat maakt het verkopen van uw huis makkelijker!

Huis verkopen in Oostburg met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Oostburg en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Oostburg van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Oostburg tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Oostburg.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Oostburg. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Oostburg bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken