Uw huis verkopen in Nieuwvliet doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Nieuwvliet? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in Nieuwvliet helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Nieuwvliet is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Nieuwvliet bij Versluijs Makelaardij?

Nieuwvliet, ookwel bekend als ‘Sinte Pierre’. Een klein dorp, vlak bij de kust van Zeeland met een inwoneraantal van 460 inwoners. Nieuwvliet is een plaats met een mix van permanente bewoningen en tweede verblijfplaatsen. Zo heb je ook de wijk Nieuwvliet-Bad. Vakantiewoningen die u kunt verkopen vallen zeker onder de smaak bij onze Belgische en Duitse buren.

Op fietsafstand van de kust is Nieuwvliet een fijne omgeving om te wonen.

Het is rustig, maar gezellig. Het toerisme in de zomerperiodes maken van Nieuwvliet een gezellig kern. Cadzand en Breskens liggen ook niet ver van Nieuwvliet. En daarom zijn de huizen heel erg gewild onder toeristen maar ook onder de lokale bevolking.

Het is een verstandige zet om uw huis in Nieuwvliet te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Nieuwvliet en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

Huis verkopen in Nieuwvliet met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Nieuwvliet en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Nieuwvliet van honderden huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Nieuwvliet tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Nieuwvliet.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Nieuwvliet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Nieuwvliet bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken