Uw huis verkopen in IJzendijke doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in IJzendijke? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio IJzendijke helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in IJzendijke is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in IJzendijke bij Versluijs Makelaardij?

IJzendijke ookwel ‘Petit-Paris’ of ‘Tieke’ genoemd. Vroeger was IJzendijke een sfeervolle stad met veel cafés met Franse benamingen. Daarom heeft IJzendijke de bijnaam van ‘Petit-Paris’.
In IJzendijke heb je veel historische en karakteriële woningen. Dat spreekt vooral de oudere doelgroep aan. Voor gezinnen zijn er in IJzendijke praktische gezinswoningen en een nieuwbouwwijk. En daarom is er voor elke woningzoekende in IJzendijke iets te vinden.

Naast de historische en praktische woningen staan er in IJzendijke twee-onder-een-kap woningen. Ideaal voor woningzoekenden die in een rustige kern van stad willen wonen. Je huis verkopen in IJzendijke zal onder de aandacht van alle doelgroepen opvallen.

Het is een verstandige zet om uw huis in IJzendijke te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in IJzendijke en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

Huis verkopen in IJzendijke met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Door onze persoonlijke en unieke werkwijze verkopen wij veel huizen in IJzendijke en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw huis en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Momenteel hebben wij een huiszoekenden bestand in de regio IJzendijke van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in IJzendijke tussen zit! Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw huis in IJzendijke.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in IJzendijke.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in IJzendijke bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken