Uw huis verkopen in Groede doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Groede? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Groede helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Groede is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Groede bij Versluijs Makelaardij?

Groede heeft een historische kern met diverse historische woningen die erg gewild zijn onder de bevolking. Naast de historie heeft Groede ook een erg gezellige kern. De kust bevindt zich op een fietsafstand en er is een gezellige markt.

In Groede zijn er tal van knusse huisjes die verrassend ruim blijken te zijn. Groede trekt ook de aandacht van zoekers vanuit het dorp zelf.

Het is een verstandige zet om uw huis in Groede te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Groede en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

Huis verkopen in Groede met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Door onze persoonlijke en unieke werkwijze verkopen wij veel huizen in Groede en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw huis en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Momenteel hebben wij een huiszoekenden bestand in de regio Groede van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Groede tussen zit! Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw huis in Groede.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Groede.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Groede bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken