Uw huis verkopen in Eede doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Eede? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Eede helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Eede is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Eede bij Versluijs Makelaardij?

Eede, gelegen tegen de grens met België, waarvan een groot gedeelte van de bewoners Belgische roots heeft. In Eede is er voor alle woningzoekende wel een huis te vinden. Zo is er bij Versluijs Makelaardij een speciale brochure voor Belgische kopers die een huis willen kopen in Nederland. Dat betekent dat uw huis verkopen aan de Belgische kopers nog makkelijker gaat!

Eede heeft 946 inwoners wat Eede een rustige kern maakt. Omdat Eede een grensdorp is, kun je op loopafstand in Maldegem staan en binnen 20 minuten in Brugge. Ideaal om uw huis te verkopen aan woningzoekenden die werken in België.

Het is een verstandige zet om uw huis in Eede te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Eede en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

Huis verkopen in Eede met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Door onze persoonlijke en unieke werkwijze verkopen wij veel huizen in Eede en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw huis en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Momenteel hebben wij een huiszoekenden bestand in de regio Eede van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Eede tussen zit! Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw huis in Eede.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Eede.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Eede bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken