Uw huis verkopen in Breskens doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Breskens? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Breskens helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Breskens is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Breskens bij Versluijs Makelaardij?

Breskens, ook wel bekend als de gezellige en drukke kern. In Breskens willen namelijk veel jonge mensen wonen wat wij terugzien bij de Woongoed woningen die wij bij Versluijs Makelaardij in Breskens verkopen. Start vandaag nog met het verkopen van jouw huis in Breskens!

Naast dat Breskens heel populair is voor jonge mensen, trekt het ook de aandacht van toeristen. In Breskens kun je namelijk genieten van de mooie stranden en de zee. Met voorzieningen voor het dagelijks leven, horeca en winkels, heb je niks te kort in Breskens! Wist je ook dat er een heel recreatiepark staat in Breskens? Recreatiepark Heem kennen we namelijk door en door!

Ten slotte, zijn de inwoners van Breskens trots op hun vissers- en jachthaven. Zo worden er elk jaar in augustus de visserijfeesten georganiseerd voor de inwoners en toeristen. In Breskens heb je ook een sportpark de Baersande en een tennisvereniging De Boskreek.
Ook in de wijk Ghistelkerke in Breskens kunt u uw huis verkopen bij Versluijs Makelaardij. Wij zijn namelijk heel bekend in deze regio. Met plannen voor nieuwbouwprojecten is Ghistelkerke de populairste wijk in Breskens. Er bevindt zich ook een nieuwe bassischool in de wijk Ghistelkerke wat de kans op het verkopen van uw huis in Breskens vergroot!

Het is een verstandige zet om uw huis in Breskens te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Breskens en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

Huis verkopen in Breskens met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Breskens en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Breskens van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Breskens tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Breskens.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Breskens.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Breskens bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken