Uw huis verkopen in Biervliet doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Biervliet? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Biervliet helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Biervliet is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Biervliet bij Versluijs Makelaardij?

Biervliet de kleine kern die centraal ligt aan de N61. De N61 is de belangrijkste verbinding tussen het oosten en westen van Zeeuws-Vlaanderen. Woningzoekenden die werken in Terneuzen kunnen toch rustig wonen in de regio in Biervliet. Dus Biervliet is voor hen wellicht de perfecte locatie. In Biervliet kunnen zij namelijk ook de rust opzoeken en genieten van de Braakman. Vroeger was Braakman een verbinding met de zee. Nu kun je door het gebied van de Braakman lopen, waar je naar hartenlust kunt wandelen, struinen en fietsen.

Biervliet is een kleine kern met 1.550 inwoners, maar het is een heel sfeervolle kern. Zo zijn er in Biervliet wekelijks genoeg activiteiten en kun je lekker genieten van de restaurants op de markt. Biervliet heeft ook een eigen voetbal- en tennisvereniging.

Vroeger was Biervliet een havenstad voor de visserij. Zo is het in de 17e eeuw veranderd in een fort. In 1573 was Biervliet in handen genomen van de Watergeuzen die de Spanjaarden hebben verdreven. Daarom wordt sinds 1973 dit moment herdacht met de Geuzenfeesten. Hierbij is er 3 dagen feest in Biervliet.

Het is een verstandige zet om uw huis in Biervliet te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Biervliet en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!


Huis verkopen in Biervliet met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Biervliet en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Biervliet van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Biervliet tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Biervliet.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Biervliet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Biervliet bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken