Uw huis verkopen in Aardenburg doet u bij Versluijs Makelaardij

Ga je jouw huis verkopen in Aardenburg? Dan ben je bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Aardenburg helpen wij je met het verkopen van jouw woning. Je huis verkopen in Aardenburg is in deze markt weer wat lastiger daarom is het een slimme zet om gebruik te maken van een verkoopmakelaar met een groot netwerk in de regio! Versluijs Makelaardij helpt je met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor jou het maximale uit je woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Aardenburg bij Versluijs Makelaardij?

Aardenburg ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen, de oudste provincie van België. Ongeveer 8000 jaar geleden woonden hier al mensen. Het Romeinse castellum Rodanum werd in 170 gebouwd door Marcus Didius Julianus. Hoewel het grootste deel van de constructie bewaard is gebleven, zijn veel van de opgegraven voorwerpen ondergebracht in het Archeologisch Museum in Berlijn. Wist je dat er in Aardenburg nog veel historische panden staan die gebouwd zijn in de Romeinse tijd?

Verder zijn er in Aardenburg ook Vinex-wijken voor gezinnen met jonge kinderen. Wij hebben woningzoekenden voor zowel een twee-onder-een-kap als een oud historisch pand in Aardenburg. Bij Versluijs Makelaardij verkopen wij namelijk alle type woningen in Aardenburg. En met alle bedoelen wij ook écht alle.

Er komen steeds meer Belgische woningzoekenden over de grens wonen, wat je huis verkopen in Aardenburg makkelijker maakt!

Aardenburg heeft meerdere sportverenigingen en is de enige in de omgeving met een buitenzwembad en een gloednieuwe midgetgolfbaan. Sportverenigingen in Aardenburg zijn onder andere de actieve en gezellige tennisvereniging T.C. Sjef, de voetbalclub AVC Aardenburg en de boogschietvereniging Sint Sebastiaan.

Het is een verstandige zet om jouw huis in Aardenburg te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor jouw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Aardenburg en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

Huis verkopen in Aardenburg met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Aardenburg en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Aardenburg van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Aardenburg tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Aardenburg.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Aardenburg. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Aardenburg bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken