Informatie voor Optimaal Succes

Het verkopen van jouw huis is een belangrijke mijlpaal, dat begrijpen we bij Versluijs Makelaardij. Wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap in het verkoopproces van je woning. Van het bepalen van de juiste vraagprijs tot de overdracht naar de nieuwe eigenaar, bij Versluijs Makelaardij staan voor je klaar.

Het verkopen van jouw huis is een belangrijke mijlpaal, dat begrijpen we bij Versluijs Makelaardij. Wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap in het verkoopproces van je woning. Van het bepalen van de juiste vraagprijs tot de overdracht naar de nieuwe eigenaar, bij Versluijs Makelaardij staan voor je klaar.

In deze blog geven we je meer inzicht in de stappen die je gaat tegenkomen tijdens het verkoopproces. Wij lichten ze verder toe:

Stap 1:De juiste prijsstelling bepalen

Zodra je de keuze hebt gemaakt om je woning te verkopen is het startpunt: het bepalen van de juiste vraagprijs. Bij Versluijs Makelaardij hebben we twee gecertificeerde taxateurs in ons team. Met hun jarenlange ervaring in de lokale vastgoedmarkt zijn ze in staat om een nauwkeurige schatting te maken van de waarde van je woning. Hiermee verzekeren we je dat jouw woning voor de juiste prijs wordt gepresenteerd.

Stap 2:Voorbereiding van het huis

Nadat de juiste prijs is bepaald gaan we verder naar de voorbereidingen van jouw huis. Als eerst inspecteren we jouw woning en geven we aanbevelingen over hoe je je huis in de best mogelijke staat kunt presenteren. Onze verkoopstyling speelt een cruciale rol in deze fase, waarbij we zelf net voor het foto’s maken nog even de handen uit de mouwen steken voor de laatste puntjes op de ï.

We doen een analyse van jouw woning en geven deskundig advies over hoe je de aantrekkelijkheid van je woning kunt vergroten. Dit kan variëren van kleine herstelwerkzaamheden tot het verplaatsen van meubels of het toevoegen van sfeervolle elementen. Het doel is om de potentiële kopers een onweerstaanbare eerste indruk te bieden.

In deze fase van het verkoopproces worden er ook professionele foto's en (indien gewenst) 360 graden foto's en een video gemaakt door onze fotograaf. Hierdoor kunnen we jouw woning goed presenteren in onze marketingactiviteiten. We benadrukken hier de hoogtepunten van jouw woning. Daarnaast creëren we gedetailleerde plattegronden om potentiële kopers een duidelijk beeld te geven van de indeling van de woning. Zelfs "idee plattegronden" behoren tot de mogelijkheden om de potentie van je huis te benadrukken.

En is er in de woning geen sfeervolle inrichting? Geen nood, wij zorgen dan voor "inspiratiefoto's" van de ruimte van jouw woning ingericht in een stijl die past bij jouw huis.

Op deze manier bereiden we de woning grondig voor, zodat deze de maximale aandacht trekt van potentiële kopers.

Stap 3:Marketing en promotie

Bij Versluijs Makelaardij gaan we verder dan alleen de lokale markt. Ons uitgebreide netwerk strekt zich uit tot onze Belgische buren, wat je verkoopkansen aanzienlijk vergroot. We hebben een groot zoekbestand van potentiële kopers die actief op zoek zijn naar woningen zoals die van jou.

Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde technologische middelen om jouw woning effectief te promoten. Onze uitgebreide promotiekanalen omvatten onder andere aantrekkelijke advertenties en uitgebreide online vermeldingen op diverse platforms. We nemen ook het initiatief voor open huizen of een live één-op-één video bezichtiging, waardoor potentiële kopers de kans krijgen om jouw woning persoonlijk te ervaren.

Bij Versluijs Makelaardij doen we er alles aan om jouw woning op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen, wat leidt tot een breed bereik en vaak dus ook tot een snellere verkoop.

Stap 4:Bezichtigingen en onderhandelingen

Bij Versluijs Makelaardij worden de bezichtigingen altijd uitgevoerd door één van onze gecertificeerde makelaars.

Onze ervaren makelaars begeleiden alle bezichtigingen namens jou. Ze brengen potentiële kopers op hun gemak, beantwoorden al hun vragen en zorgen voor heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. Onze expertise stelt ons in staat om de sterke punten van je woning te benadrukken en eventuele zorgen van kopers te adresseren.

Bovendien gaan we actief aan de slag met de onderhandelingen. We streven naar het verkrijgen van het beste bod, zodat jij met vertrouwen kunt beslissen over de verkoop van jouw woning. Met Versluijs Makelaardij aan je zijde weet je dat je een ervaren en professioneel team hebt dat zich inzet voor jouw belangen.

Stap 5:Het sluiten van de verkoop

Zodra je akkoord bent gegaan met een bod, zetten we ons in om het verkoopproces soepel te laten verlopen. We stellen de koopovereenkomst op en beheren alle juridische aspecten van de transactie. Je hoeft je nergens zorgen over te maken; wij zijn er om het voor jou te regelen.

Stap 6:De overdracht

Ten slotte komt de overdracht van de woning. We onderhouden de contacten met de notaris en zorgen ervoor dat alle documenten zijn gecontroleerd op juistheid. We begeleiden je bij de overdracht van de sleutels aan de nieuwe eigenaar. Je woning is succesvol verkocht!

Bij Versluijs Makelaardij geloven we in een persoonlijke en professionele benadering van elke verkoop. We begrijpen dat je huis meer is dan alleen een eigendom; het is jouw thuis. Daarom streven we ernaar om het verkoopproces zo stressvrij mogelijk te maken.

We staan voor je klaar om je te begeleiden met de verkoop van jouw woning. Neem contact

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken