Uw huis verkopen in Philippine doet u bij Versluijs Makelaardij

Ga jij jouw huis verkopen in Philippine? Dan ben je bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Philippine helpen wij je met het verkopen van jouw woning. Versluijs Makelaardij helpt je met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor je het maximale uit jouw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo. 

Waarom jouw huis verkopen in Philippine bij Versluijs Makelaardij?

Philippine is een gezellige kern met een echt dorpsgevoel. Gelegen aan de Belgisch-Nederlandse grens is Philippine de ‘mosselhoofdstad’ van Zeeuws-Vlaanderen. De verschillende mosselrestaurants in Philippine maken het zeer aantrekkelijk onder de kopers wanneer je jouw huis verkoopt.

Wanneer er gezocht wordt om in een centraal gelegen kern te wonen dan is Philippine een aangewezen plaats. Philippine ligt dichtbij Terneuzen en de Westerschelde tunnel. Voor kopers die regelmatig moeten reizen is Philippine een geweldige uitvalsbasis omdat ze direct via de N62 door de Westerscheldetunnel kunnen rijden.

Wanneer je jouw huis gaat verkopen in Philippine, dan is je huis ook interessant voor het toenemende aantal expats. Expats zoeken heel graag een woning in een gezellige kern waar genoeg te doen is voor hen en hun gezin. Zij komen natuurlijk om te werken maar woongeluk speelt een grote rol, iets wat in Philippine zeker te vinden is!

Wat is mijn huis in Philippine waard?

Overweeg je jouw huis in Philippine via Versluijs Makelaardij te verkopen? Wij bieden een gratis waardebepaling voor jouw woning. Zo weet je direct hoeveel jouw huidige woning in Philippine waard is! Wil je liever een professionele en persoonlijke waardebepaling van jouw huis op maat? Onze taxateur komt graag vrijblijvend en gratis bij jou langs!

Professionele fotografie bij Versluijs Makelaardij

Wanneer je jouw huis bij Versluijs Makelaardij wilt verkopen, maken wij zelf foto’s van jouw huis. Zo maken wij gebruik van een hoogte camera om jouw huis en tuin vanuit een andere invalshoek te fotograferen. Hiermee brengen wij jouw huis goed in beeld voor de potentiële koper. Daarnaast zorgen wij ook voor plattegronden van de gehele woning. Goede foto’s zijn het halve werk om jouw huis te verkopen en dat weten wij bij Versluijs Makelaardij als geen ander.

Om jouw huis nog beter onder de aandacht van de kopers in Philippine te brengen, kunnen wij bij Versluijs Makelaardij als je dit wenst foto’s van jouw huis laten maken door een professionele fotograaf. Tot slot bieden wij extra opties aan zoals een video, 360 graden foto’s of een virtuele tour door jouw huis. Wist je dat een virtuele tour bij het verkopen van jouw huis vertrouwen geeft aan de potentiële koper? Dat maakt het verkopen van jouw huis makkelijker!
 

Huis verkopen in Philippine met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Door onze persoonlijke en unieke werkwijze verkopen wij veel huizen in Philippine en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw huis en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Momenteel hebben wij een huiszoekenden bestand in de regio Philippine van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Philippine tussen zit! Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw huis in Philippine.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Philippine

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Philippine bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Maak direct een afspraak

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken