Brigit Tetteroo

Brigit Tetteroo SCVM- Gecertificeerd Register Makelaar / NRVT- Geregistreerd Taxateur

SCVM- Gecertificeerd Register Makelaar (Stichting Certificering Voor Makelaars)
NRVT- Geregistreerd Taxateur (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)
CNVV- Gecertificeerd Verkoopstyliste
EPA Adviseur Energielabel woningbouw

Door haar diversiteit in opleidingen en jarenlange ervaring is de, van oorsprong uit Gelderland afkomstige, Brigit de juiste persoon om zowel kopers als verkopers te begeleiden op de woningmarkt. Zoekt je een makelaar die niet doet aan “standaard” verkoop, maar plannen maakt op maat, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Ook een taxatie door haar is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Ze is de leider van Versluijs makelaardij, draait altijd op volle toeren, is voortvarend en nauwkeurig, maar ze is vooral Brigit! Voor zover ze nog vrije tijd overhoud, is ze te vinden in haar tuin, aan het klussen in huis of speurt ze het internet af naar leuke ideeën voor haar makelaardij. In het weekend kan ze erg genieten van een etentje buiten de deur in één van de lokale horeca gelegenheden of van een barbecue in de tuin, tesamen met haar partner Alexander.

Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken