Welkom op de website van Versluijs makelaardij

 
Graag stellen wij ons aan u voor. Versluijs makelaardij (VBO Makelaar) is met meer dan 100 opdrachtgevers per jaar toonaangevend als het gaat om de bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in West Zeeuws Vlaanderen. Onze aanpak is vooruitstrevend waarbij wij er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren.
 
Wij staan bekend om onze pakkende presentatie en actieve verkoop, waarbij geen moeite ons te veel is. Door ons ruime woningaanbod kunnen wij onze zoeker vaak meerdere panden presenteren die aan zijn wensen voldoen. Wij verplaatsen ons in de wensen van verkoper en koper voor het beste resultaat.
 
Zo krijgt een verkoper bij ons als aanvulling op het service pakket een verkoopstylingadvies en professioneel ogende foto’s. Uiteraard onderzoeken wij alle juridische aspecten.
 
Onze voorwaarden als ook onze tarieven voor de verkoop van uw woning zullen u zeker aanspreken. Wij zetten uw woning graag op de markt op basis van “no cure, no pay”. https://www.vbomakelaar.nl/algemene-voorwaarden
 
Hoewel Versluijs bestaat sinds 1918 is het sinds de jaren '80 actief in onroerend goed. Het heeft een naam opgebouwd als het gaat om klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare bemiddeling bij aan- en verkoop, taxaties en verhuur van onroerend goed in de breedste zin van het woord.
 
Vanuit ons moderne kantoor worden onze opdrachtgevers op een professionele wijze bediend en krijgt uw opdracht de persoonlijke aandacht die voor een succesvol resultaat zorgt.
 
Bij Versluijs makelaardij staat aandacht, kwaliteit en service centraal. En dat merkt u!
 
Bel of mail gerust voor het maken van een persoonlijke afspraak of stap ons kantoor binnen.
 
Versluijs makelaardij……………Vanzelfsprekend!
 
 
 
Versluijs makelaardij is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars die uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt.
 
Door dit lidmaatschap heeft u de zekerheid van een betrouwbare partner, gekwalificeerd personeel en duidelijke voorwaarden.
 
Onze makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd en staan ingeschreven in het SCVM-register. Ze zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.
 
Voor taxaties die moeten voldoen aan de criteria voor het verkrijgen van een hypotheek met NHG zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en Taxateursunie.
 
Versluijs makelaardij werkt volgens de VBO-voorwaarden.
 
Met vriendelijke groet
 
Brigit Tetteroo
 
SCVM Gecertificeerd Makelaar
SCVM register nummer 08R1268SCVM
NRVT Geregistreerd Taxateur
VBO lidmaatschapsnummer 120711
CNVV- Gecertificeerd Verkoopstyliste

Vraag hier de gratis kennismaking aan
Bellen kan ook op 0117-440009
Of via WhatsApp op 06-10615310