Versluijs makelaardij wijst u de weg

Ja, u leest het goed. Versluijs gaat u de weg wijzen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Hoe ze dat doen?

Figuurlijk: De dames van Versluijs wijzen u de weg bij alles wat te maken heeft met het verkopen of aankopen van een huis.
Deze moderne makelaar heeft een doordachte aanpak, waarmee ze een meer dan mooie opbrengst voor uw woning realiseren. Bij een persoonlijke kennismaking in uw woning wordt een plan op maat gemaakt, waarbij ze u alle ins en outs vertellen. Ze staan zo achter hun aanpak, dat deze afspraak volledig gratis is. U zit nergens aan vast.


En ….
Letterlijk wijzen ze u nu ook de weg. En wel via hun nieuwe verkoopbord als wegwijzer!
Versluijs makelaardij is altijd bezig met vernieuwingen. De 4 dames bruisen van de energie. Ze hebben steeds weer nieuwe plannen. Dit keer werd het verkoopbord onder de loep genomen.
In de huidige markt is het voor de koper echt zoeken naar woningen. Bijna wanhopig vragen kopers zich af; “waar vind ik mijn nieuwe huis?”. Het antwoord van Versluijs hierop is dat ze nieuwe borden hebben ontwikkeld in de vorm van een pijl, uw wegwijzer. Uniek in de regio!
Bij de 1e woning waar dit bord geplaatst werd, betrof het een woning op een hofje. En dus werd er een tweede bord geplaatst aan het begin van het hofje. De pijl deed de rest. Hoe duidelijk wil je het hebben?
Natuurlijk kunnen deze “pijl”borden ook als raambord gebruikt worden. Tegen het raam wijzen ze ook echt naar de woning, waardoor de aandacht zeker getrokken wordt.
De afgelopen week zijn er al op verschillende plaatsen nieuwe borden geplaatst. De pijlen zullen u zeker opvallen als u door West Zeeuws Vlaanderen rijdt.
Wilt u ook een pijlbord bij uw woning? En laat u zich ook de weg wijzen door de dames van Versluijs?
Bel ze gerust voor een vrijblijvende kennismaking met waardebepaling van uw huis. U kunt ze bellen op 0117-440009, maar een berichtje via WhatsApp kan ook op 06-83272666. Natuurlijk mag u ook gerust even binnenlopen op het kantoor aan de Nieuwstraat 1 in Oostburg.
 

Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet u niet wat te doen?
Wij zijn er om u te helpen!
Maak direct een afspraak