Nog meer gemak en surfplezier.

Leestijd ca. 2 minuten.

Wie naar www.versluijsmakelaardij.nl gaat, ziet sinds deze week een volledig vernieuwde website. Een eerste blik op de site en je ziet een frisse look en een eenvoudige en begrijpbare structuur, waar je eigenlijk alles direct kunt vinden wat je zoekt.
 
“Toch ging er een vol jaar aan ontwikkelen vooraf” vertelt Brigit Tetteroo van het Oostburgse makelaarskantoor. “Als makelaar kun je kiezen voor een standaard template. Maar dát is niet wie wíj zijn.” Vervolgt Brigit. “Wij lopen graag vooruit in de markt. Willen het net iets anders én beter doen dan standaard. Wij willen verrassen! Zo ook met onze website. Het resultaat is er gekomen door veel marketingboeken te lezen en marketingcursussen te doen. Zo leer je wat belangrijk is voor een website anno 2021. Hetgeen wij zagen hebben we vertaalt naar de makelaardij. Zó hebben we deze site speciaal voor ons laten ontwikkelen.
En ja,… ook de bouwer van onze site, die alléén makelaarssites ontwikkeld, was onder de indruk van het eindresultaat.”
 
Wie de site bekijkt zal een heleboel handigheidjes en snufjes niet opvallen. “Dat is juist het goede eraan; Het werkt gewoon zo prettig dat je het niet merkt. Storende factoren vallen juist vaak veel meer op voor de consument.”
 
Het positieve wat dan weer wel opvalt; als je een woning bekijkt, zie je dat je onderaan ook suggesties krijgt middels “andere bekeken ook”. Iets wat u vast herkent van de grote webwinkels! Maar in de makelaardij is dit nieuw. Zelfs Funda heeft deze techniek nog niet in zijn site zitten. Maar dit is wel heel handig voor de zoekers. En voor de verkoper natuurlijk ook want zijn woning krijgt extra aandacht. Die extra aandacht kan natuurlijk ook via de nieuwe functie “in de kijker”.
 
Ook wordt er bij de aangeboden woning gewerkt met icoontjes, kenmerkenlijstjes en een makkelijk puntsgewijs te lezen tekst. Deze structuur vindt de huidige consument het prettigst.
 
Het inschrijven voor een gratis zoekopdracht heeft op de nieuwe site ook veel aandacht gekregen en komt op diverse plekken prominent naar voren middels een stappenplan. Een zoekprofiel bij de makelaar is tegenwoordig in de krappe woningmarkt een must voor een serieuze koper. Maar ook voor de verkoper is het belangrijk dat de makelaar die hij kiest beschikt over een groot zoekersbestand. “Bij Versluijs werken we er dagelijks aan om ons zoekersbestand uit te breiden, maar ook up-to-date te houden. Juist daarmee verrassen we vaak verkopers en kopers. Ondersteuning in een juiste digitale vorm is hierbij essentieel. Het juist verwerken van zoekers maakt het verschil voor een vlotte en succesvolle verkoop. Ook al kennen we van veel zoekers de persoon achter het digitale zoekprofiel.“ Vertellen de makelaars Brigit en Dorien.
 
Het zal je niet verrassen dat uiteraard alle vormen van dienstverlening terug te vinden zijn op de site.
Ook de basisinformatie, de behaalde Awards en de recentste reviews missen niet.
Natuurlijk is de website mobielvriendelijk, voldoet hij aan de AVG-wetgeving, en is hij voorzien van een SSL-beveiliging. Dit alles is een must anno 2021.
 
Tot slot zien we nog een tabblad “Weetjes”. De dames vertellen; “Het is een feit dat de huidige consument zich graag eerst via internet verdiept en informatie zoekt. Daarom ook onze keuze voor de nieuwe opzet en look van de website. Het delen van deze kennis helpt een klant bij het maken van de juiste keuzes. En natuurlijk hopen we dat deze klant zich bewust wordt, dat hij met ons ook vakkennis en service in huis haalt. Want ja, de vier dames van Versluijs zijn je graag van dienst bij een verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van jouw huis.
 
Wil je de site eens op je gemakje bekijken, surf dan naar www.versluijsmakelaardij.nl.

Bron: persbericht week 11 in 2021

Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet je niet wat te doen?
Wij zijn er om je te helpen!
Maak direct een afspraak