Beste makelaar van Zeeland 2021

Leestijd ca. 1 minuut

Ook dit jaar is het weer gelukt. Voor het 8e jaar op rij halen de dames de Award weer binnen. Op het spannende moment van het bericht was er weer blijdschap, maar ook trots te zien op de gezichten van de vier dames.
Dat er genoeg beoordelingen waren wisten ze al. Dit jaar zelfs op één na 50 stuks! Als je nagaat dat het makelaarskantoor gemiddeld 100 transacties per jaar doet, is dàt aantal alleen al een gigantisch goede score. Je klanten moeten tenslotte maar de moeite willen nemen om een review te schrijven.
En dan hebben we de reviews op Funda en Google nog niet eens meegeteld. Glunderend vertellen de dames: “en vergeet alle taarten, chocolade en andere cadeautjes niet!”. Wie hen op Social Media volgt ziet dit inderdaad regelmatig voorbij komen.
De score is elk jaar weer de nieuwste uitdaging voor het team. Het is steeds weer de sport om de klanten nog beter te begeleiden en, het liefst van al, nog te verrassen dat de service de verwachting overtreft.
En…..jawel! Het is wéér gelukt om een nóg hogere score te behalen. Hadden de dames vorig jaar al een mooi cijfer van een 9,6. Dit jaar gaan ze maar liefst met twee tienden omhoog naar een gemiddelde beoordeling van een 9,8.
Het lijkt haast te mooi om waar te zijn, maar dat is het wel! Via deze beoordelingssite kunnen geen anonieme beoordelingen worden gedaan. Tevens wordt de beoordeling nog dubbel gecontroleerd via een controle link. Daarnaast is het ook een verplichting dat de boordelingen over het hele jaar verspreid zijn, en dien je er jaarlijks minimaal 24 te behalen. Aan alle criteria heeft Versluijs ook in 2021 weer voldaan.
Natuurlijk zijn wij er nieuwsgierig naar. Hoe krijgen die dames dit toch jaar op jaar weer voor elkaar. Als we die vraag stellen komt het logische antwoord.
Makelaar en taxateur Brigit Tetteroo neemt het woord: “Eigenlijk is het geheim achter het succes niet verrassend. We doen ons werk als team met plezier en met kennis van zaken. Maar bovenal, we behandelen al onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden. Daarbij zijn korte lijnen, eerlijke en vlotte commutatie de belangrijkste ingrediënten. Tot slot spelen we steeds op de markt in en volgen de vernieuwingen in werkwijze binnen ons kantoor elkaar in vlot tempo op.”
Dorien Vasseur – de tweede makelaar en taxateur binnen het team vult aan: “De klant is bij ons geen nummer, maar we verdiepen ons echt in de klant én in de woning, waarbij het vinden van de passende match de ultieme uitdaging is. We brainstormen hier op kantoor gezamenlijk over elk huis, waardoor we echt maatwerk leveren. Brigit en ik kennen beiden alle huizen die we in portefeuille hebben. Ook dat is iets wat ons duidelijk onderscheidt van ander kantoren. ”
Hoewel een feestje er in de huidige tijd niet in zit, maken de dames er zelf wel een feestje van. Om het te vieren genieten ze weer van thee met taart. Het zit hem tenslotte in de kleine dingen.
Speel jij ook met de gedachte om te verhuizen? Bel gerust naar de dames en ze komen geheel vrijblijvend eens kennis maken. Binnenlopen op Nieuwstraat 1 in Oostburg kan natuurlijk ook.
 

Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet je niet wat te doen?
Wij zijn er om je te helpen!
Maak direct een afspraak