Versluijs Makelaardij heeft de Award “Beste Makelaar van Zeeland” kunnen behouden.

Versluijs Makelaardij heeft de Award “Beste Makelaar van Zeeland” kunnen behouden.

Al voor het 6e jaar op rij leest u in januari in deze krant dat Versluijs makelaardij de Award van “beste makelaar van Zeeland” heeft behaald. Het lijkt zo’n gewoonte, maar de werkelijkheid is anders.

Vorig jaar werd de Award behaald middels een klantbeoordeling met een gemiddeld cijfer van een 9,48 (9,5). Ze werden toen op de hielen gezeten door een ander kantoor met een 9,37 (9,4).

Geen reden om achterover te leunen dus. De dames van Versluijs makelaardij werken jaar op jaar aan vernieuwing en verbetering van de kwaliteit en service.

Brigit Tetteroo vertelt: “Dit jaar was de strijd wederom tussen dezelfde 2 kantoren. En geloof het of niet; het andere kantoor behaalde dit jaar die 9,48 (9,5)! Gelukkig is het ons gelukt het niveau nog verder om hoog te brengen. Vol trots kunnen we laten weten dat dit jaar onze gemiddelde beoordeling nog hoger is geworden, namelijk een 9,66 (9,7)”.

En niet alleen dat was spannend. Om überhaupt mee te kunnen dingen naar de Award moet je minimaal 24 beoordelingen behalen. Dat lijkt niet veel, maar toch… Tegenwoordig krijg je als je bij wijze van spreken een schroefje online besteld al het verzoek of je een beoordeling wilt invullen. Verder geven veel bedrijven cadeaubonnen weg als je een beoordeling invult. Dat doen wij niet.
“Dus ja, probeer je klanten dan maar eens zover te krijgen dat ze de beoordeling invullen zonder dat ze ‘omgekocht’ worden. Deze beoordelingen hebben we behaald door de echte gunfactor van meer dan tevreden klanten. Ook om die reden zijn we als team Versluijs trots. We hadden maar liefst 36 beoordelingen weten te scoren.”.

Brigit vervolgt: “Het is eigenlijk ook hartstikke leuk om al die beoordelingen te lezen. Het zijn namelijk niet alleen cijfers, maar veel klanten schrijven ook hun ervaring erbij. De link is https://wieisdebestemakelaar.nl/alle-makelaars/oostburg/versluijs-makelaardij:8805/alle-beoordelingen . Hij staat ook onderaan onze site; kun je zo doorklikken. Ga er gerust een voor zitten.”
Ook verkopers weten zo dat ze met een goede makelaar in zee gaan. Als je je huis – je grootste bezit – gaat verkopen door een makelaar die geen of nauwelijks beoordelingen heeft blijft het geven van een verkoopopdracht een “sprong in het diepe”. Daar Versluijs makelaardij graag open en transparant is in haar werkwijze vinden zij dat een bedrijf anno 2020 zich moet laten beoordelen.

We vroegen het Oostburgse team waar ze nu zo anders in zijn; “Tja, dat is niet 1-2-3 uit te leggen. Het zit hem in de details, juist dat maakt een groot verschil”. Lachend vervolgen de dames; “Kijk maar eens naar de foto bij dit artikel. We hebben zelfs gelet op de kleurcombinatie bij de kleding die we vandaag aan hebben, iedereen zwart met okergeel. Op dezelfde manier kijken we naar een huis als we dat moeten presenteren. Het plaatje moet kloppen! En natuurlijk ook de vakbekwaamheid. Bij ons krijg je alleen de functienaam makelaar als je ook daadwerkelijk de papieren daarvoor hebt. Zo gaat dat echt niet bij elk kantoor.”

De Award prijkt weer trots op de balie en ook op de deur is de stikker inmiddels vervangen door die van de laatste Award. Het team is er klaar voor om uw woning te verkopen. Loop gerust eens binnen in het gezellige kantoor aan Nieuwstraat 1 te Oostburg. Meer weten over deze leuke dames? Kijk dan gerust op https://www.versluijsmakelaardij.nl/contact. Daar leest u hun kwalificaties.

Bron: Woningkrant van het ZVA : https://krant.zva.nu/reader/21685/17749/versluijs-blijft-beste-makelaar-van-zeeland 

Foto door Oscar van Beest; Team Versluijs v.l.n.r.; Brigit Tetteroo, Jacqueline van Cuijck, Chantal de Gardeijn, Dorien Vasseur.