Versluijs makelaardij blijft onverminderd hoog scoren


OOSTBURG – Al bij binnenkomst zie je ‘m direct:  de Award pronkt op de balie. De vijfde op rij alweer. Het team van Versluijs makelaardij in Oostburg is reuze blij. Opnieuw is men uitgeroepen tot de Beste Makelaar van Zeeland dankzij klantbeoordelingen.

Makelaar Brigit Tetteroo vertelt: “Het was echt spannend dit jaar. We wisten dat er een kantoor in een andere regio van Zeeland was die zeker zulke goede beoordelingen kreeg. Het verschil met de nummer 2 was dit keer maar 0,11 punten. Echter met een 9,5, om precies te zijn een 9.48, mogen we ons wederom de Beste Makelaar van Zeeland noemen.”

De Oostburgse makelaar vervolgt: “Het behalen van een 9,5 is niet niks maar het behouden van een 9,5 is nog veel lastiger. Als team mogen we er fier op zijn.”

Versluijs makelaardij wordt jaarlijks beoordeeld door zo’n 50 kopers en verkopers. Brigit: “Vijftig lijkt misschien niet veel maar als je nagaat dat het om circa honderd verkochte woningen per jaar gaat is het natuurlijk een gigantisch aantal.”

Om in aanmerking te komen voor de felbegeerde Award moet een kantoor minimaal 24 beoordelingen per jaar krijgen. Versluijs makelaardij vraagt elke verkoper én elke koper nadat de oplevering van de woning heeft plaatsgevonden en de transactie is afgerond of men het kantoor wil beoordelen. “Op die manier willen wij graag openheid van zaken geven aan potentiële klanten.”

Door jaarlijks mee te doen aan de ‘Beste Makelaar’wedstrijd blijft het team scherp, aldus de Oostburgse makelaar.
“In ons vak moet je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen, niet alleen met betrekking tot juridische kwesties, maar bijvoorbeeld ook betreffende bouwkundige zaken en energiebesparende maatregelen.”

Marketing (welke promotiekanalen zet je in voor de klant) is eveneens een belangrijk onderdeel van het vak, als ook het klantcontact en de dienstverlening.
 
Veranderingen
Op Facebook en de website zijn recent een aantal (subtiele) veranderingen doorgevoerd. Menigeen zijn ze al opgevallen. De grootste verandering voor 2019 blijft nog even geheim, hoewel de eerste reacties van de klanten die het al mochten ervaren lovend zijn.
“Verkopers die nu besluiten hun woning via Versluijs makelaardij te verkopen zullen al vanaf komende weken kunnen profiteren van de vernieuwde aanpak. Het mooiste van alles is een groot resultaat zonder dat het u 1 cent extra kost.” Goede dienstverlening hoeft niet perse duur te zijn, is haar mening. “Service zit ‘m in communicatie, kennis, details én oog voor de klant.’’

Wie de vijftig beoordelingen van het afgelopen jaar rustig wil nalezen kan klikken op de link die onderaan op www.versluijsmakelaardij.nl vermeld staat. Deze linkt door naar de onafhankelijke website www.wieisdebestemakelaar.nl.
Brigt: “Natuurlijk mag u ook bellen voor een vrijblijvend in verkoopname gesprek om het zelf te ervaren.
U kunt het kantoor bereiken op 0117-440009.”

Foto: Het team van Versluijs makelaardij toont trots de ‘Beste Makelaar van Zeeland’ Award.