Versluijs 100 jaar jong

Oostburgse makelaardij koppelt aan jubileum speciale actie

Versluijs 100 jaar jong!
 
OOSTBURG – Versluijs makelaardij aan de Nieuwstraat 1 in Oostburg heeft wat te vieren. De geschiedenis van het kantoor gaat 100 jaar terug in de tijd! De inschrijving bij de Kamer van Koophandel dateert van 1918. Sinds de beginjaren is er veel veranderd maar één ding is gebleven: de naam Versluijs is nog steeds een begrip in de regio.
Honderd jaar geschiedenis, je zou er bijna een boek over kunnen schrijven. Kort samengevat: Versluijs was de voorbije tien decennia gevestigd op zes verschillende adressen, de meeste in de Nieuwstraat.  
Versluijs-makelaar Brigit Tetteroo: “Steeds ging het bedrijf mee met zijn tijd en werden vernieuwingen doorgevoerd. Elk decennium vond wel een verjonging plaats. De hele geschiedenis met jaartallen, vestigingsadressen en de hoofdlijnen van de veranderingen en leidinggevenden vindt u verderop in deze woningkrant.”
Het Oostburgse makelaarskantoor heeft speciaal voor deze gelegenheid een jubileumactie bedacht. Ook deze actie is weer vernieuwend, aldus Brigit Tetteroo. Ze vertelt: “We wilden een actie bedenken die origineel is en de mensen in deze tijd aanspreekt. Oftewel iets verrassends. Uiteindelijk hebben we ‘proefverkopen’ bedacht. Wat houdt dat in? Proefverkopen is eigenlijk een ander woord voor het uitproberen van onze volledige verkoopstrategie.
Tijdens deze jubileumactie kunnen eigenaren van woningen onze werkwijze 100 dagen gratis uitproberen. Wordt het huis niet verkocht, dan betaal je niks. Je ontvangt deskundige verkoopservice, maar betaalt alleen wanneer je huis succesvol wordt verkocht. Niet tevreden? Dan stap je na 100 dagen kosteloos uit. Geen rekening voor gemaakte promotiekosten, onkosten of uitgevoerde werkzaamheden. Dat is nog eens trakteren!”
 
Elk huis is uniek
Brigit licht toe hoe ze op dit idee gekomen is. “Wij merken dat de markt het afgelopen jaar behoorlijk veranderd is. Veel huizen worden vlot verkocht en ook de prijzen zitten in een stijgende lijn. Maar dit geldt niet voor elk huis, want elk huis is uniek. Talrijke woningeigenaren spelen met de gedachte om nu hun huis te koop te zetten. Zou het meer waard geworden zijn en vlot verkopen? Met deze actie verlagen wij de drempel voor mensen die graag willen weten of hun droom nu ook binnen bereik is gekomen. Dit is net het duwtje voor een nieuwe toekomst!”
De Oostburgse makelaar vervolgt: “We komen gratis en vrijblijvend langs om de woning te bekijken of geven een eerlijk advies over de verkoopbaarheid en de waarde van de woning. Eigenlijk is het de onzekerheid wegnemen die speelt als een woningeigenaar twijfelt over de verkoopbaarheid van zijn huis.
De taak van een moderne makelaar is het ontzorgen en begeleiden van mensen die van hun huidige woning naar een nieuw droomhuis willen gaan. Laat dat nou net onze specialiteit zijn.”
Voor meer informatie over deze actie is het team van Versluijs, tegenwoordig vier dames sterk, u graag van dienst.
U vindt het kantoor in Oostburg aan de Nieuwstraat op nummer 1. Bellen kan ook op 0117-440009 of mailen naar info@versluijsmakelaardij.nl.
 
Foto: Van links naar rechts Dorien Vasseur, Brigit Tetteroo, Jacqueline van Cuijck en Chantal de Gardeijn. Foto Oscar van Beest