De sleutel tot Heerlijke Huisjes

De sleutel tot heerlijke huisjes;
Versluijs makelaardij verrast bezoekers met de Open Huizen Dag


OOSTBURG – Zaterdag 5 oktober aanstaande is het weer Open Huizen Dag. De route is dé gelegenheid om zonder afspraak rond te kijken in talrijke woningen. Makelaar Brigit Tetteroo van Versluijs makelaardij in Oostburg haakt er opnieuw enthousiast op in. 

De woningmarkt gaat snel anno 2019. Het lijkt soms bijna een wedstrijd om de sleutel van een nieuw huis te bemachtigen, als je de krant leest. Brigit Tetteroo: “ Ja, ook in Zeeuws-Vlaanderen gaan de woningen sneller dan voorheen. Hoewel we hier geen Randstad taferelen meemaken hoor.” 

De Oostburgse makelaar heeft voor 5 oktober een leuke actie bedacht. “Tijdens de Open Huizen Dag krijgen de kijkers van Versluijs makelaardij dé sleutel tot het nieuwe huis. Hoe? De foto verklapt het al.”

Veel kijkers beginnen al om 11.00 uur ‘s morgens met hun rondje. Zeker eigenaren van populaire huizen krijgen vaak in het eerste uur al serieuze bezoekers over de vloer. Natuurlijk zijn er ook mensen die pas na de lunch op pad gaan, je bent immers welkom tot 15.00 uur ’s middags. Brigit: “Wil je vier of vijf huizen bezichtigen ben je wel drie uur bezig. Daar krijg je trek van. Daarom zorgt Versluijs makelaardij via de verkopers voor een lekker tussendoortje: een heerlijke reep chocolade. De huissleutels die op de wikkel staan krijgt u gelijk mee.”

In deze woningkrant vindt u veel deelnemende woningen. Brigit: “Maar op de website van Versluis makelaardij zult u zien dat er nog meer deelnemende woningen zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat één van de woningen die u wilt gaan zien tussen nu en de Open Huizen Dag verkocht wordt. De woningmarkt is tenslotte altijd in beweging.”

‘Altijd in beweging’ is ook de slogan van Versluijs makelaardij, zoals te zien is op de shirts van de dames. Brigit: “Steeds nieuwe woningen, maar dat niet alleen. Het kantoor is steeds vernieuwend bezig met een steeds veranderende aanpak.” 

Nog een tip van de Oostburgse makelaar Brigit Tetteroo: “Laat mij alvast bij uw huidige woning langskomen voor een gratis waardeschatting zodat u goed voorbereid de Open Huizen Dag in gaat. Deze oriënterende afspraak is uiteraard vrijblijvend maar wel heel verstandig. Het zorgt er voor dat u andere kijkers een stap voor bent op de Open Huizen Dag.”

Zoek uw ‘huisjes om te smullen’ op www.versluijsmakelaardij.nl voor het actuele aanbod met alle deelnemende huizen van de Open Huizen Dag. 

Foto: Versluijs makelaardij heeft een leuke actie bedacht voor de Open Huizen Dag. Foto Oscar van Beest