De “Gratis Geld Aktie” van Versluijs makelaardij heeft velen blij gemaakt.

Net voor de feestdagen kondigde Versluijs Makelaardij een leuke actie aan voor clubs, verenigingen en evenementen uit de regio. Maar liefst vijf gelukkigen zouden € 100,- aan sponsorgeld krijgen. Het werden er zes…

De actie was een groot succes. Vele berichten kwamen binnen. Ook voor diverse doelen kwam er de vraag vanuit meerdere hoeken.

De dames van Versluijs hadden er een klus aan. Want ja…..eigenlijk gun je het iedereen. De Oostburgse makelaar vertelt; “We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende doelen, leeftijden en kernen te laten deelnemen. Wat we zeker ook hebben laten meewegen is het enthousiasme in het verhaal en het richten op een speciaal evenement of doel binnen de club.” Brigit Tetteroo vervolgt; “Ook toen bleven er meer dan 5 over. Uiteindelijk hebben we lootjes getrokken uit de meest enthousiaste deelnemers.”

Iedereen is inmiddels geïnformeerd. Ook de afvallers, waarbij er 1 troostprijs is; de actie is zo goed bevallen dat we het volgend jaar weer doen. Dus ook de afvallers maken dan weer een kans.

De clubs of evenementen die in de prijzen gevallen zijn waren;
-Scouting Oostburg, actie ScQuiz! 2.0
-Krulbolclub Raak tegen Staak, Nederlands clubkampioenschap gehouden in Oostburg
-Voetbal Vereniging Groede/Cadzand , de mini-pupillen en jeugd
-Zwemvereniging Scheldestroom, twee evenementen.
-Groede Festival, een evenement voor iedereen in de regio

Dat de dames van Versluijs makelaardij niet alleen maatschappelijk betrokken zijn, maar ook het hart op de juiste plaats hebben zitten, blijkt wel uit de extra sponsoring die er nog gedaan werd bij deze actie. Er werd nog een zesde cheque uitgereikt. Dat was een aan een “club waar niemand lid van wil zijn”, zoals de schrijver het zo pakkend omschreef.
-De club van kankerpatiënten, die meer leden telt dan we zouden willen. Iedereen heeft wel een naaste (of naaste verloren) door deze ziekte.
Het geld gaat naar een Foundation voor een nieuwe onderzoeksmethode, waar onze streekgenoot en lid van deze club - Yosef Boudra - zich actief voor inzet middels de verkoop van eco-rietjes. Hoe mooi is het om 2 doelen tegelijk te steunen. We steunen hierbij het milieu (vermindering plastic) en we steunen de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. De cheque van Versluijs makelaardij van € 100,- is echter voor 100% ingezet voor het kankeronderzoek. 

Ook belangstelling voor dit dubbele goede doel; Je kunt de rietjes bestellen via www.cocktailsenmocktails.nl  stort Yosef de 10% naar dit fantastische doel. Het doel steunen zonder het kopen van rietjes kan ook; https://actie.avlfoundation.nl/Donation?actionId=14218

De uitreiking van de cheques heeft afgelopen week plaats gevonden op het kantoor van Versluijs makelaardij. Het was een gezellige bijeenkomst met uiteraard een fotomoment voor de 5 clubs én het extra goede doel.