Corona; Niet alles staat stil....

WERKWIJZE MET BETREKKING TOT CORONA

BEZICHTIGINGEN;

De meeste bezichtigingafspraken kunnen gewoon plaatsvinden, hoewel wij een enkele uitzondering hierin niet kunnen uitsluiten.
Uiteraard hanteren we bij al onze afspraken de maatregelen van het RIVM en verzoeken wij u om met maximaal 2 kijkers te komen. Daar de eigenaren niet aanwezig zijn kunnen wij op die manier de 1,5 meter afstand waarborgen.
- wij vragen u een mondkapje te dragen en dragen dit zelf ook bij afspraken in woningen.

BEZICHTIGINGEN VANAF AFSTAND;
Voor Belgische en of Duitse belangstellende voor een tweede verblijf, maar ook voor andere belangstellende kan een bezichtiging eventueel plaats vinden via WhatsApp videobellen of Facetime.

TAXATIES;
De taxaties kunnen gewoon doorgaan. Ook daar vragen wij aan de eigenaar of er maximaal 1 persoon in de woning aanwezig kan zijn. Wij vragen een eigenaar om alvast zoveel mogelijk informatie voor ons klaar te leggen, zodat de afspraak ter plaatse maar zo kort mogelijk duurt.

IN VERKOOP NAME GESPREKKEN;
Ook deze gespreken gaan door, echter wel met maximaal 2 personen in het huis. Natuurlijk wederom met de extra maatregelen ie nodig zijn.

VERKOPEN, TEKENEN KOOPOVEREENKOMST en OPLEVERING:
Ook dat gaat gewoon door. Hypotheekgesprekken doen banken middels een videoverbinding. Een uitleg van de koopovereenkomst doen wij via een Conference Call of Videobellen. Ook de opleveringen via de notaris gaan waar mogelijk via volmacht.
- wij vragen u een mondkapje te dragen en dragen dit zelf ook bij afspraken in woningen.

NIEUWE WONINGEN FOTOGRAFEREN;
Het fotograferen van de woning doen wij nu terwijl er maar maximaal 1 eigenaar aanwezig is. Wij zelf zijn dan met 2 personen in de woning. Op die manier kan het veilig en kunnen we toch de kwaliteit leveren die we willen.

TOT SLOT;
De maatregelen kunnen per dag veranderen, dus het is voor ons ook even passen en meten.
Tevens moeten wij uw en onze eigen gezondheid ook waarborgen.

Echter, de afgelopen weken hebben we toch nog woningen verkocht en nieuwe woningen binnen gekregen, dus het ligt zeker niet stil!
Kijk hier ook het filmpje van onze branchevreninging VBO; https://youtu.be/UZyDCtatn0Y 
 
Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet, 

Brigit Tetteroo 
SCVM- Gecertificeerd Register Makelaar
NRVT- Geregistreerd Taxateur