Corona; Niet alles staat stil....

Geachte relatie,

Er is een tijd aangebroken die wij allemaal nooit hadden kunnen voorspellen.
 
Achter een gesloten kantoordeur zijn wij met gepaste maatregelen aan het werk.

We zijn de afgelopen weken zoekende geweest hoe we u toch van dienst kunnen zijn. Wij hebben onder andere desinfectiemiddel continue binnen handbereik en werken op locatie met handschoentjes. Ondertussen zijn we ons goed bewust hoe ver 1,5 meter is.

Maar er is meer……..

BEZICHTIGINGEN;
De meeste bezichtigingafspraken kunnen toch gewoon plaatsvinden, hoewel wij een enkele uitzondering hierin niet kunnen uitsluiten.
Uiteraard hanteren we bij al onze afspraken ook maatregelen zoals handschoenen voor iedereen en maximaal 2 kijkers. Daar de eigenaren niet aanwezig zijn kunnen wij op die manier de 1,5 meter afstand waarborgen.

BEZICHTIGINGEN VANAF AFSTAND;
Voor Belgische en of Duitse belangstellende voor een tweede verblijf, maar ook voor andere belangstellende kan een bezichtiging eventueel plaats vinden via WhatsApp videobellen of Facetime.

TAXATIES;
De meeste taxaties kunnen gewoon doorgaan. Ook daar vragen wij aan de eigenaar of er maximaal 1 persoon in de woning aanwezig kan zijn, en natuurlijk dragen wij ook dan handschoentjes. Wij vragen een eigenaar om alvast zoveel mogelijk informatie voor ons klaar te leggen, zodat de afspraak ter plaatse maar zo kort mogelijk duurt.

IN VERKOOP NAME GESPREKKEN;
Ook deze gespreken gaan door, echter wel met maximaal 2 personen in het huis. Natuurlijk wederom met alle extra maatregelen.

VERKOPEN, TEKENEN KOOPOVEREENKOMST en OPLEVERING:
Ook dat gaat gewoon door. Hypotheekgesprekken doen banken middels een videoverbinding. Een uitleg van de koopovereenkomst doen wij via een Conference Call of Videobellen. Ook de opleveringen via de notaris gaan waar mogelijk via volmacht.

NIEUWE WONINGEN FOTOGRAFEREN;
Het fotograferen van de woning doen wij nu terwijl er maar maximaal 1 eigenaar aanwezig is. Wij zelf zijn dan met 2 personen in de woning en dragen ook nu handschoentjes. Op die manier kan het veilig en kunnen we toch de kwaliteit leveren die we willen.

TOT SLOT;
De maatregelen kunnen per dag veranderen, dus het is voor ons ook even passen en meten.
Tevens moeten wij uw en onze eigen gezondheid ook waarborgen.

Echter, de afgelopen weken hebben we toch nog woningen verkocht en nieuwe woningen binnen gekregen, dus het ligt zeker niet stil!
Kijk hier ook het filmpje van onze branchevreninging VBO; https://youtu.be/UZyDCtatn0Y 
 
Uiteraard hopen we dat alles weer snel de goede kant op gaat.
 
Maar voor alsnog willen we u het allerbeste toewensen en let goed op uzelf.
 
Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet, 

Brigit Tetteroo 
SCVM- Gecertificeerd Register Makelaar
NRVT- Geregistreerd Taxateur