Brigit Tetteroo al 10 jaar aan het Roer

OOSTBURG – Versluijs makelaardij deelt gratis narcissen uit. 
De reden: er is weer wat te vieren.
Het is dit jaar namelijk tien jaar geleden dat Brigit Tetteroo aan het roer kwam te staan bij de Oostburgse makelaardij. En ondanks roerige tijden hielt het schip koers. “Het enige dat niet verandert is dat alles continu verandert”, zegt Brigit.
Ze vervolgt: “Op het moment van de overname in 2009 stonden we aan het begin van de bankencrisis, de eurocrisis en Griekenlandcrisis. Ook had in die tijd nog bijna niemand een smartphone. WhatsApp bestond nog niet eens, laat staan dat we het zouden hebben over gasloos wonen”.
De prijzen daalden op de woningmarkt, aldus Brigit. “Men durfde niet eerst te kopen alvorens het eigen huis verkocht was en de Belgen hadden de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt nog niet ontdekt. Ook de wijze van promotie en marketing was niet te vergelijken met nu.”

We maken een sprong naar 2019.
De crisis is achter de rug, de Brexit is op komst, nagenoeg iedereen heeft een smartphone en we appen wat af. Energiezuinig wonen was één van de hoofdonderwerpen bij de laatste verkiezingen. “En wat betreft de woningmarkt, de prijzen stijgen.
Nu is het vinden van een nieuw huis dé uitdaging. Vele Belgen zijn inmiddels naar Zeeuws-Vlaanderen verhuisd en voor de promotie volgt de moderne makelaar regelmatig trainingen op het gebied van digitale marketing en social media.” Het vinden van een koper is niet de kunst, aldus Brigit, het vinden van de béste koper, dat is de kunst. “En dat realiseer je alleen met de beste marketing tools.”
Het team van Versluijs makelaardij volgt regelmatig marketingtrainingen om bij te blijven in deze snelle wereld. Brigit: “Wekelijks brainstormen we met het team welke  tools het best bij welke woning passen. Elke klant én elke woning is namelijk uniek. De presentatie moet daarom geen eenheidsworst zijn.”

Open Huizen Dag
Ook voor de halfjaarlijkse Open Huizen Dag probeert men telkens weer met een verrassend concept te komen. Zo ook nu tijdens deze voorjaarseditie op zaterdag 30 maart aanstaande.
Het feit dat Versluijs makelaardij alweer 10 jaar geleden een nieuwe koers ging varen wordt gevierd met een leuke bloemenactie.
Dorien Vasseur, de tweede makelaar van het kantoor, voegt spontaan eraan toe: “Bij een jubileum horen bloemen, net als bij het voorjaar. We kwamen als team op het idee om alle eerste tien bezoekers van onze deelnemende woningen te verblijden met een bos narcissen.”
En dus krijgt u aanstaande zaterdag gratis bloemen na een rondleiding bij een van de deelnemende woningen van Versluijs makelaardij. En gaat u langs meer woningen, geen probleem, bij elke woning krijgt u tussen 11.00 en 15.00 uur narcissen.
Brigit: “Wel vragen we of u even uw naam achter laat op het gastenlijstje bij de betreffende woning.

De deelnemende woningen kunt u verderop in deze krant in de advertentie vinden.
Maar kijk voorafgaande aan de Open Huizen Dag nog wel even voor de actuele stand op www.versluijsmakelaardij.nl. Het kan zijn dat er ondertussen een woning verkocht is.”

Bron; ZVA Woningkrant