Huis verkopen in Waterlandkerkje

Succesvol, zorgeloos én een goede prijs voor jouw woning in Waterlandkerkje

Jouw huis verkopen in Waterlandkerkje doe je bij Versluijs Makelaardij

Ga jij jouw huis verkopen in Waterlandkerkje? Dan ben je bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Waterlandkerkje helpen wij je met het verkopen van jouw woning. Jouw huis verkopen in Waterlandkerkje voor de juiste prijs. Versluijs Makelaardij helpt je met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor je het maximale uit jouw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom jouw huis verkopen in Waterlandkerkje bij Versluijs Makelaardij?

Waterlandkerkje is een klein dorpje, maar wel centraal gelegen. Zo sta je in 10 minuten al in IJzendijke of Oostburg! Het is een klein dorpje met 255 inwoners, maar met een gezellige kern. Waterlandkerkje staat bekend om zijn bekende meerminnenfeesten. Het meerminnenfeest is een gezellig feest waarbij er een rommelmarkt is, de trekkertrek en muziek tot laat in de avond. In de jaren 60 trokken veel jonge gezinnen weg uit Waterlandkerkje. Na 1970 zijn er nieuwbouwwoningen gebouwd en vooral 2-onder-1 kap woningen. Waterlandkerkje is dus een ideaal centraal gelegen dorp rondom IJzendijke en Oostburg.

Wat is mijn huis in Waterlandkerkje waard?

Overweeg je jouw huis in Waterlandkerkje via Versluijs Makelaardij te verkopen? Wij bieden een gratis waardebepaling. Je weet direct hoeveel jouw huidige woning waard is. Wil je liever een professionele waarde schatting van jouw huis op maat? Onze taxateur komt graag vrijblijvend en gratis bij jou langs!

Verkoopstyling om jouw huis te verkopen in Waterlandkerkje

Bij Versluijs Makelaardij geloven we dat verkoopstyling van groot belang is bij het verkopen van jouw huis in Waterlandkerkje. Onze professionele stylisten hebben jarenlange ervaring in het visualiseren van huizen op een aantrekkelijke manier. Door een grondige inspectie van het huis te doen en verbeterpunten en aanbevelingen te doen, zorgen wij voor een huis dat er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Onze stylisten werken aan zowel de binnen- als buitenkant van het huis. Binnen wordt gelet op aspecten zoals verlichting, indeling, kleuren en meubilering. Hierdoor creëren we een gevoel van ruimte en gezelligheid. Buitenkant wordt verzorgd door tuinmeubilair, verf, voortuin, zodat jouw huis in Waterlandkerkje er verzorgd uitziet en een positieve eerste indruk maakt op de potentiële kopers. Daarnaast zorgen we dat jouw huis zo neutraal mogelijk wordt aangekleed zodat het zich aanpast aan de smaak van de meeste kopers. Hierdoor kunnen zij zich een goed beeld vormen van hoe het huis eruit zou zien als ze het zelf zouden bewonen. Bij Versluijs Makelaardij zijn we ervan overtuigd dat verkoopstyling de sleutel is tot een snelle en succesvolle verkoop van jouw huis in Waterlandkerkje. Door jouw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren, creëren we een positieve eerste indruk bij potentiële kopers en geven we hun een gevoel van "thuiskomen" bij jouw huis. Wij zijn trots op onze verkoopstyling service en helpen onze klanten met plezier bij de verkoop van huis.

Professionele fotografie bij Versluijs Makelaardij

Wanneer je jouw huis bij Versluijs Makelaardij wilt verkopen, maken wij zelf foto’s van jouw huis. Zo maken wij gebruik van een hoogte camera om jouw huis en tuin vanuit een andere invalshoek te fotograferen. Hiermee brengen wij jouw huis goed in beeld voor de potentiële koper. Goede foto’s zijn het halve werk om jouw huis te verkopen en dat weten wij bij Versluijs Makelaardij als geen ander. Om jouw huis nog beter onder de aandacht van de kopers in Waterlandkerkje te brengen, kunnen wij bij Versluijs Makelaardij als je dit wenst foto’s van jouw huis maken met een professionele fotograaf. Tot slot bieden wij extra opties aan zoals een video, 360 graden foto’s of een virtuele tour door jouw huis. Wist je dat een virtuele tour bij het verkopen van jouw huis vertrouwen geeft aan de potentiële koper? Dat maakt het verkopen van jouw huis in Waterlandkerkje makkelijker!

Huis verkopen in Waterlandkerkje met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Waterlandkerkje en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van jouw woning en promoten we jouw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers. Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Waterlandkerkje van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van jouw huis in Waterlandkerkje tussen zit! Wij willen en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van jouw woning in Waterlandkerkje. We houden je tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van jouw woning in Waterlandkerkje. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw huis te verkopen in Waterlandkerkje bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor je klaar! 

Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet je niet wat te doen?
Wij zijn er om je te helpen!
Maak direct een afspraak