Huis verkopen in Oostburg

Succesvol, zorgeloos én een goede prijs voor uw woning in Oostburg

Uw huis verkopen in Oostburg doet u bij Versluijs Makelaardij

Gaat u uw huis verkopen in Oostburg? Dan bent u bij Versluijs Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de regio Oostburg helpen wij u met het verkopen van uw woning. Uw huis verkopen in Oostburg is in deze markt helemaal niet zo moeilijk, maar de juiste prijs krijgen voor uw woning is een ander verhaal. Versluijs Makelaardij helpt u met het maken van moeilijke beslissingen en zal voor u het maximale uit uw woning halen. Dit doen wij al sinds 1918 en sinds 2009 onder leiding van Brigit Tetteroo.

Waarom uw huis verkopen in Oostburg bij Versluijs Makelaardij?

Het is een verstandige zet om uw huis in Oostburg te verkopen bij Versluijs Makelaardij. Niet alleen omdat wij de beste prijs voor uw woning zullen ophalen maar ook door onze persoonlijke aanpak. Als VBO-makelaars hebben wij al veel succesvolle huis verkopen in Oostburg en tevreden klanten op onze naam staan. Niet voor niks wordt ons vrouwenteam al acht jaar op rij beloond als beste makelaar uit Zeeland. Afgelopen jaar zijn we door 49 tevreden klanten zelfs beloond met een gemiddelde van een 9,8!

In Oostburg vind je ons eigen kantoor terug en ook het grootste gedeelte van ons vrouwenteam is woonachtig in Oostburg. We kennen Oostburg dan ook als geen ander en je vindt Versluijs Makelaardij hier al 100 jaar! Oostburg wordt ook wel gezien als het centrum van West-Zeeuws Vlaanderen en is een ideale locatie voor een gezin om te wonen. De planetenbuurt is een gewilde buurt met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In het centrum van Oostburg staan veel appartementencomplexen die ideaal zijn voor senioren en permanente bewoning, maar ook voor jonge gezinnen. 

Huis verkopen in Oostburg met de Versluijs Makelaardij werkwijze

Bij Versluijs Makelaardij hanteren wij onze persoonlijke en unieke werkwijze en hierdoor verkopen wij veel huizen in Oostburg en omstreken. Onze lijntjes zijn kort en we houden van heldere en eerlijke communicatie met onze verkopers. Daarnaast hebben wij een unieke methode voor het stijlen van uw woning en promoten we uw woning onder andere ook onder Belgische en Duitse kopers.

Wij hebben momenteel een huiszoekenden bestand in de regio Oostburg van meer dan 750 huiszoekenden waar wellicht de koper van uw huis in Oostburg tussen zit! Wij willen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het verkopen van uw woning in Oostburg.

We houden u tijdens het verkoopproces regelmatig op de hoogte van het verloop van de verkoop van uw woning in Oostburg. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen in Oostburg bij Versluijs Makelaardij?

De dames van Versluijs staan voor u klaar! 

Team Versluijs

Hoe nu verder?
Heb je vragen?

Weet u niet wat te doen?
Wij zijn er om u te helpen!
Maak direct een afspraak