Ik wil graag een verkoopstyling

Wist u dat de eerste indruk van cruciaal belang is voor het verkoopproces?

Uw doel is uw woning zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste prijs. Om dit te bereiken is het noodzaak uw woning zo goed mogelijk te presenteren.
 
Het oog wil ook wat. Kan de afwerking beter of is het interieur niet helemaal "je van het", dan kan dat funest zijn. Het aanbod op de markt is dusdanig groot dat een koper liever voor een huis gaat waar hij niet ‘overal doorheen moet kijken’.
 
Het CNVV geniet landelijke naamsbekendheid en speelt, middels een uniek concept, in op de behoefte van de Nederlandse huiseigenaar en makelaar. Middels een snelle aanpak (en relatief laag budget) een te koop staande woning verkoopklaar maken. Op deze wijze vergroot u de kans de woning tegen de hoogste prijs, binnen relatief korte tijd, te kunnen verkopen. 
 
Een CNVV Verkoopstyliste is gespecialiseerd in het relatief snel verkoopklaar maken van (te koop staande) woningen. Onze makelaar Brigit Tetteroo is gecertificeerd CNVV Verkoopstyliste. 
 
Wanneer u uw woning via ons laat verkopen, is zij u graag van dienst. 
 
Gordijnen open, vloerkleed weg, wat schilderijtjes van de muur en rommel wegmoffelen in kasten. Het lijken kleine wijzigingen, maar een huis krijgt er een compleet andere uitstraling van. Grote kans dat de woning hierdoor eerder verkocht wordt. Dát is precies de bedoeling van verkoopstyling.
 
Door simpele aanpassingen lijkt een huis groter, lichter en gezelliger. Negentig procent van de kopers beslist binnen een minuut: wel of niet kopen. Puur op gevoel. De eerste indruk van een belangstellende is essentieel, want u krijgt hiervoor nooit een tweede kans! Gerestylede huizen liggen vaak beter in de markt en stijgen in waarde. Verkoopstyling verdient zich in negen van de tien gevallen zonder meer terug.
 
Je ziet aan een woning hoe goed deze is onderhouden en welke mensen erin wonen. Als je een huis binnenstapt waarin het vies en rommelig is, denk je: Wat staat ons nog meer te wachten? Maar een nette woning die er verzorgd uitziet, stelt gerust.
 
Tips:
 • Zorg voor een schoon en opgeruimd huis. Hierdoor alleen al kan uw huis € 5.000,- meer opbrengen.
 • Lichte neutrale kleuren scheppen ruimte. Ook dit verhoogt de waarde van uw huis.
 • Beperk het aantal accentkleuren tot twee. Dit schept rust en eenheid.
 • Open ramen en deuren voor frisse lucht. (haal de kattenbak en de hondenmand weg)
 • Schuif vitrages, luxaflex en gordijnen open voor een goede lichtinval.
 • Werk kleine oneffenheden weg. Niet alleen aan het huis, maar ook aan uw inventaris. Nog uit te voeren klusjes roepen de gedachte op aan achterstallig onderhoud.
 • Verwijder overbodige meubelstukken, zodat de ruimtes groter lijken. Zorg dat de deuren volledig open kunnen. Denk hierbij ook aan de zichtlijnen.
 • Haal elektrische apparaten en andere rommeltjes van het aanrecht en zet een schaal vers fruit neer.
 • Ruim tandpasta, flesjes en badeendjes en kammen op. Een paar flesjes van één merk staat wel sjiek, net als dikke schone handdoeken in één kleur. Het zorgt voor een luxe hoteluitstraling.
 • Maak bedden strak op met lichtgekleurde effen bedovertrekken. Ruim alle kleding en persoonlijke spullen uit het zicht. Ook hier verkoopt de uitstraling van een luxe hotelkamer.
 • Geef een rommelkamer de functie van een slaapkamer of computerkamer.
 • Verder is het aan te bevelen om persoonlijke foto’s, souvenirs en post weg te halen. Deze zaken geven de kijker een ongemakkelijk gevoel van inbreuk op de privacy.
 • Laat meubelstukken staan tot het huis verkocht is. Kijkers zien graag een voorbeeldinrichting.
 • En als laatste, maar zeker niet minder belangrijk; vergeet de tuin niet, alsook het vooraanzicht van de woning. Kopers rijden vaak eerst langs de woning voor ze een afspraak maken voor een bezichtiging. En als kopers niet binnenkomen, helpt de verkoopstyling ook niet!!

Het is een feit dat het moeilijk is voor de verkoper om objectief naar zijn eigen woning te kijken. Wij helpen u graag uw huis nog optimaler te presenteren waardoor u potentiële kopers sneller zult verleiden tot het beste bod.
 
De eerste indruk kun je maar één keer maken en die moet het gevoel geven ‘hier voel ik me thuis. hier wil ik wonen’. Een scherpe vraagprijs, dicht tegen de werkelijke waarde aan, gecombineerd met de juiste presentatie zijn sleutelwoorden voor een vlotte verkoop tegen een mooie prijs.
Middels die strategie worden nog steeds veel woningen in betrekkelijk korte tijd verkocht.

Mail naar info@versluijsmakelaardij.nl
Bellen kan ook op 0117-440009