Versluijs Makelaardij innoveert

Versluijs Makelaardij is de eerste makelaar in Nederland bij wie Setle is uitgerold. Setle is een innovatief vastgoedsoftwareprogramma waarmee u potentiële kopers van uw woning direct de verbouwingskosten kunt laten berekenen. Hierdoor zullen veel twijfels worden weggenomen omdat zij een reële inschatting kunnen maken of zij uw woning kunnen aankopen.
 
Een woning is namelijk nagenoeg nooit perfect en aan smaak valt niet te twisten. Een verbouwing is vaak nodig om uw woning helemaal in de smaak van de potentiële koper te maken. Om deze reden is Setle in het leven geroepen, zodat potentiële kopers direct het potentieel van uw woning zien en een reële inschatting van de benodigde verbouwingskosten kunnen maken.
 

Wat is Setle?

Setle werkt op basis van enorm veel en keiharde vastgoeddata Waardoor de kostenschatting altijd gemaakt wordt op basis van de afmeting, indeling en kenmerken van de woning. De potentiële kopers van uw woning geven simpelweg aan wat zij willen aanpassen aan uw woning en Setle houdt exact bij welke kosten hieraan verbonden zitten. 
 
Door gebruik te maken van deze software krijgen de potentiële kopers in een handomdraai te zien met welke verbouwingskosten zij rekening moet houden.
 

Gebruik Setle gratis bij Versluijs Makelaardij

Bij Versluijs Makelaardij krijgen potentiële kopers gratis toegang tot Setle waardoor zij een transparant en realistisch beeld krijgen welke kosten gebonden zijn aan hun droomwoning. Wij vinden dat onze klanten juiste informatie en transparantie verdienen. Niet alleen omdat zij dat verdienen maar ook omdat de zoektocht naar een nieuwe woning al lastig genoeg is. Als wij een stukje onzekerheid kunnen wegnemen door onze klanten te helpen met de moeilijke inschattingen en keuzes dan grijpen we dit met twee handen aan. Om die reden zijn wij de samenwerking aangegaan met Setle, en dat als eerste makelaar in Nederland!

Kijk

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod
Gratis account

Gratis account

Wil je je favoriete woningen opslaan en op de hoogte blijven van hun status? Een account hebben is de sleutel! Registreer nu en ontdek het gemak van een gepersonaliseerde woning ervaring.

Account aanmaken